Atentie ! A inceput “Razboiul Curateniei” !!

Noiembrie 20, 2007 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

razboiul_curateniei.jpg

A inceput campania Razboiul Curateniei, ce are ca scop curatarea clasei politice din romania, de listaci.

Ce sunt listacii? Din experienta si observatiile specialistilor in domeniul curateniei politice, listacii au un caracter “parazitic”, ce profita de “accesul la ciolan” pentru a-si atinge scopuri personale.


Cine sunt listacii? Acei oameni politici cu o activitate precara evolutia politica si economica a tarii, ce au ajuns in functii de conducere datorita prezentei pe o “lista de interese” a partidelor. Personal, consider ca persoanele aflate pe acele liste ale partidelor politice, au fost numite din trei motive principale :

  1. datorita influentei politico-economice pe care o au, caz in care activitatea politica nu este luata in considerare.
  2. persoane capabile din punct de vedere politic (specie foarte rara, pe cale de disparitie), care sunt bagate la inaintare pentru a imbunatati imaginea partidului
  3. persoane fara o personalitate proprie, care au rol de “jucarii” (marionete sau papusi), a caror activitate este coordonata din umbra, in vederea obtinerii unor avantaje de ordin politic sau economic (in special economic) pentru anumiti membrii ai partidului din care fac parte.

Ce putem face pentru a inlatura listacii ? Solutia cea mai evidenta ar fi … prezenta si exprimarea opiniei personale la referendumul ce va avea loc weekendul viitor, pe 26 Noiembrie.

Adauga un comentariu