Idei pentru Giboni

August 9, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Gibon

GIBÓN, giboni, s.m. Gen de maimuţe antropoide cu membrele anterioare foarte lungi, fără coadă, cu blana neagră sau cenuşie, care trăiesc în pădurile tropicale din Asia, Sumatra, Java etc.; animal care face parte din acest gen.

Am descoperit astazi un filmulet intersant, cu un Ferari F430 ce face o intoarcere in forma de “U”, intr-o intersectie din Dubai. (cel putin asa sustin autorii filmuletului)

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Probabil va intrebati care e legatura intre Gibon si clipul de mai sus. Motivul pentru care am postat acest filmulet, este pentru a le da idei Gibonilor din Romania, care si-au cumparat Logan, si-l conduc de parca ar fi Ferari. Nu-i asa ca voi nu puteti cu “Bolidul” vostru sa faceti asemenea intoarceri ? Nu-i asa ca nu sunteti in stare ? 😀

Domnilor Giboni … daca totusi vreti sa faceti si voi o asemenea intoarcere cu bolizii vostri, nu uitati sa va filmati, ca sa moara toti dujmanii de ciuda cand va vor vedea cum va proptiti in vreun stalp, sau alt participant la trafic.

 Ah … Am si dovada ca exista Giboni in Romania care si-au cumparat Logan si-au impresia ca au pus mana pe cine stie ce bolid …

 

Adauga un comentariu