Metoda inedita de a slabi: Ochelarii de Soare

Aprilie 5, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Ochelarii de Soare, pentru slabit V-ati saturat sa tineti diete imposibile cu morcovi si varza cruda pentru a slabi? Super produsele in genul Sauna-Belt nu va ajuta sa eliminati acele kilograme in plus ? Sau … nu va puteti abtine sa mancati atatea bunatati de mancare sau dulciuri?

In acest caz, eu cred ca nu aveti destula vointa, sau nu aplicati metodele cele mai potrivite. In acest scop, cercetatorii japonezi au propus un produs inovator care va va ajuta sa slabiti : Ochelarii de Soare, pentru slabit. Ce rol au ? Eu cred ca … au rol de marire. Cum adica ? Adica… va da impresia ca bucata de placinta pe care o savurati este mai mare decat pare, pentru a va face sa credeti ca ati mancat mai mult. In acest fel, veti crede ca ati mancat o portie dubla de placinta, cand in realitate ati mancat doar una.

Asa arata mancare, privita prin ochelarii de soare specialiDe fapt, producatorii sustin ca modifica culoarea mancarii, facand-o mai putin apetisanta. Astfel, cel care ii poarta isi va pierde din apetit in momentul in care va incerca sa savureze o delicioasa ciocolata sau inghetata cu frisca. Asa spun ei… Daca functioneaza… nu se stie inca, dar… personal, consider ca este una dintre cele mai stupide metode de a slabi. Poate totusi, pentru unii va avea efect.

Doritorii pot achizitiona acest produs online, la un pret de 18.75$.

Ochelarii de Soare pentru slabitP.S.: Utilizati acesti ochelari doar in momentul in care mancati, si rezumati-va la privitul mancarii, deoarece o parte dintre efectele secundare ar putea fi … dezgustul la vederea partenerului, sau … a soacrei ;). Ma intreb totusi … Angelina Jolie… cum ar arata privita prin asemenea ochelari? Daca aveti vreo idee, impartasiti-o prin intermediul comentariilor.

Adauga un comentariu