Vio (Trupa Deko) Live la Ploiesti

Aprilie 18, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Fie datorita faptului ca a urcat pe scena dupa Costel, care a fost genial, fie datorita faptului ca nu a fost in cea mai buna forma, Vio a avut mai putin succes decat de obicei. Cei care l-au mai ascultat pe Vio si in alte spectacole, stiu ca nivelul sau este altul.

Au fost cativa spectatori in spatele salii, care l-au cam deranjat. Multi cred ca e usor sa faci Stand-up Comedy, si ca un actor de Stand-up se urca pe scena, si incepe sa vorbeasca. Nu e asa. Chiar daca replicile respective erau pregatite cu mult timp inainte, deci, practic textul era cunoscut, Vio (ca orice alt actor de stand-up) trebuia sa se concentreze asupra improvizatiilor, care, pana la urma sunt deliciul Stand-Up-ului. Modul in care sunt prezentate faptele conteaza foarte mult in Stand-Up. Toata lumea stie sa spuna bancuri … dar cati se pricep sa le expuna cu adevarat? Cam asa e si in stand-up.

Cum a evoluat Vio, puteti afla mai jos.

Spectacolul a fost de nota 10. Am ras aproape 2 ore in continuu. Sala era in delir. Atmosfera care s-a creeat acolo nu are grad de comparatie. Nu ratati nici un spectacol de-al Trupei Deko, pentru ca merita toti banii.

Vio (Trupa Deko) live la Sala Sindicatelor din Ploiesti

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

1 comentariu

  1. srn says:

    Acum ca mai ascult o data nu e chiar asa rau. Faza cu iubita imaginara nu prea ia iesit 😛

Adauga un comentariu