Arhiva lunii Aprilie, 2008

Plantele care se ingrijesc singure

Aprilie 29, 2008

Inventie de ultima ora in domeniul Botanic :PImi place natura. Imi plac si plantele. Asa ca, in momentul in care am aflat despre o asemenea inventie, am dorit sa aflu mai multe detalii.

Ce am aflat? Va invit sa parcurgeti randurile urmatoare pentru a va convinge cum e posibila o asemenea inventie

» Detalii: Plantele care se ingrijesc singure

Votul meu conteaza ?

Aprilie 26, 2008

Scriu acest articol ca o completare a comentariilor mele de aici, si ca un raspuns pentru aceasta propunere.

In opinia mea, desi ambele articole se refera la acelasi subiect, dar sunt in antiteza, ambele au dreptate. Ambele discuta despre Sistemul de Votare din .ro, sau cat de usor este sa fii ales. Daca, intr-o lume ideala ar trebui sa ii dau dreptate lui Sorin, in lumea reala, in Romania de azi, abordarea lui Ahriman, este mult mai potrivita.

» Detalii: Votul meu conteaza ?

Zona de promenada, sau groapa de gunoi?

Aprilie 22, 2008

Cand eram mai tanar, imi petreceam o mare parte din timpul liber prin parcurile din Ploiesti. Eram cativa prieteni care, fie ne plimbam cu bicicletele, fie jucam tenis de picior. Cel mai des ne duceam la Sala Sporturilor. Erau vremuri frumoase.

Recent, am fost la o plimbare scurta pe la Sala Sporturilor, si … desi initial m-asteptam sa ma relaxeze, rezultatul a fost complet dezamagitor. » Detalii: Zona de promenada, sau groapa de gunoi?

Ploiesti 2008 … sau Cernobal 1986?

Aprilie 21, 2008

Blocu'Cu ceva ani in urma, am observat inca o anomalie a scumpului nostru oras, Ploiesti. Undeva pe strada Marasesti, langa Profi, exista un bloc cu patru etaje, care arata de parca ar fi fost bombardat. Si, arata asa de cand e el… De prin anii ’80. (si … nu cred ca a fost bombardat vreodata… ci pur si simplu asa a fost lasat sa fie). » Detalii: Ploiesti 2008 … sau Cernobal 1986?

Windows Vista te ajuta sa opresti timpul in loc

Aprilie 20, 2008

Duminica trecuta lucram de zor la un proiect ce urmeaza a fi lansat in curand (si care va fi foarte util bloggerilor din “.ro”, asa ca fiti pe faza) si in acelasi timp, eram cu ochii pe ceas, ca sa nu intarzii la Intalnirea Bloggerilor. La un moment dat, desi eram ferm convins ca am facut progrese in ceea ce priveste proiectul respectiv, mi se parea ca timpul sta pe loc.

“Bine,” (am zis)  “mi se pare mie …”, asa ca mi-am continuat treaba. Totusi, dupa alte cateva minute, m-am uitat din nou la ceasul din taskbar-ul Windows Vista. Si ce sa vezi ? De la ultima verificare a ceasului, nu trecuse nici macar un minut.

Incepusem sa cred ca am inebunit. » Detalii: Windows Vista te ajuta sa opresti timpul in loc

Teo (Trupa Deko) Live

Aprilie 19, 2008

Ultimul, dar nu cel din urma, care a urcat pe scena in cadrul spectacolului de Paste al Trupei Deko, la Ploiesti, a fost Teo.  A fost genial. Toata sala … era pe spate.

Cei 35 ron pe care i-am dat pe bilet, au meritat. (P.S.: Pentru elevi si studenti, se practica reducere de 50%, deci biletul este 17.5ron).

“Repriza” lui Teo, mai jos : » Detalii: Teo (Trupa Deko) Live

Niste Tzarani !

Aprilie 18, 2008

O reclama foarte tare pe care am descoperit-o astazi. Am inteles ca ea este difuzata de mai mult timp pe TV, dar, pentru ca nu urmaresc prea multe emisiuni TV, si cu atat mai putin reclame, nu stiam de ea.

Chiar daca nu e foarte inteligenta, cel putin e comica.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Niste Tzarani!

[Later Edit]  Am aflat de la Sorin, ca reclama de mai sus, va fi difuzata pe TV incepand de astazi.