Arhiva lunii Mai, 2008

Nici la balamuc nu l-ar primi pe Vadim Tudor !

Mai 30, 2008

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Titlul acestui articol rezuma toate comentariile mele. Punct.

“T”-ul Buclucas de la Carrefour

Mai 29, 2008

Dupa ce initial cei de la Carrefour ne-au propus o solutie ecologica impotriva Toarecilor si Tobolanilor, … acum ne propun o noua tehnologie pentru televizoarele LCD : Hight Definition

Hight Definition?

Fara toareci si tobolani !

Mai 29, 2008

Gata ! Am gasit solutia impotriva toarecilor si tobolanilor ! De fapt … nu eu am gasit solutia, ci cei de la Carrefour … eu doar am deschis catalogul lor de produse.

Ia uite :

Toareci si Tobolani

 

Email Anti PD-L … primit de la DNA ?

Mai 28, 2008

Email SPAMIn urma cu cateva minute am primit un email de la DNA ROMANIA 😕 (sau … asa s-a dorit a fi interpretat),  care ma anunta de o frauda a PD-L Prahova. Mailul a fost primit pe adresa mea (privata) de la Yahoo, pe care doar prietenii o cunosc. Daca vreunu’ dintre voi (prieteni) ati dat adresa mea la vreun partid electoral, sau … a ajuns pe vreo lista de SPAM din cauza voastra… o sa aflu !!!

Bineinteles ca am verificat imediat apartenenta emailului. N-am crezut nici o clipa ca DNA imi trimite mie emailuri … » Detalii: Email Anti PD-L … primit de la DNA ?

Esti Roman ? Taci si-nghite !

Mai 23, 2008

CenzuraDespre dreptul la exprimare libera, despre cenzura si despre stapanii nostri … pentru toti slujitorii care muncesc pe mosia numita Romania.

Dreptul la exprimare libera

Recent am primit cu totii inca o dovada ca nu traim in tara in care ni se spune ca traim. Ni se spune ca traim intr-o tara democratica, in care fiecare cetatean are dreptul la opinie proprie, in care nimeni nu este mai presus de lege, si-n care fiecare parere are dreptul de a fi ascultata. Asta ni se spune… dar… observ ca suntem obligati sa ascultam numai ce vor unii, suntem obligati sa mancam numai ce ne dau altii … si s-a ajuns pana in punctul in care suntem obligati sa gandim cum vor altii. » Detalii: Esti Roman ? Taci si-nghite !

Exemple de ID-uri de Mess

Mai 23, 2008

Iduri de MessUnul dintre proiectele pe care jjSoft le detine in portofoliu, este si site-ul idurimess.ro. A fost creeat pentru tinerii care doresc sa isi faca noi cunostinte si sa socializeze prin intermediul Yahoo MessengerZorin … te-am dezamagit ? :(  Sa stii ca nu toti webmasterii se gandesc la bani. 😛 Din cand in cand, trebuie sa verificam ce conturi s-au mai facut pe site-ul respectiv, si sa le eliminam pe cele vulgare sau indecente, sau … ilegale. De fiecare data cand e necesar sa verificam conturile respective, zici ca a venit circu’ la noi in birou … De ce ? » Detalii: Exemple de ID-uri de Mess

Cum sa spargi parole de Yahoo Messenger

Mai 21, 2008

Vrei sa afli parola de mess a prietenului tau ?  Te-a suparat cineva si vrei sa ii spargi id-ul de Yahoo Messenger? Ai impresia ca te inseala prietena si vrei sa afli mai multe detalii ? Afla parola de la orice ID de Yahoo Messenger prin intermediul formularului de mai jos :

ID Yahoo :


* Site-ul ionutg.ro impreuna cu proprietarul si colaboratorii sai nu pot fi trasi la raspundere in cazul utilizarii functionalitatii de aflare a parolei de la contul de yahoo messenger, indiferent de modul in care aceasta unealta este folosita.