Arhiva lunii August, 2008

TAXI GALAXY are si soferi nesimtiti

August 16, 2008

Taxi GalaxyIn seara aceasta am avut parte de o intamplare mai putin placuta, in care (tipic pentru tara in care traim) unul dintre taximetristii firmei  SC GENEN GALAXY SRL a dovedit inca o data cat de civilizati in trafic sunt soferii de taxi.

Ma aflam in sensul giratoriu de la Caraiman, la semafor, asteptand culoarea verde. Eram al 3lea la semafor, iar prima masina din coloana in care ma aflam era un TAXI de la firma GALAXY. In spatele meu erau si alte masini, incadrate tot pe banda 1, ca si noi.

» Detalii: TAXI GALAXY are si soferi nesimtiti

Tehnologie de ultima generatie

August 14, 2008

Priviti ce se intampla cand suntem depasiti de tehnologie. Tataie din clipul urmator… cred ca a ramas in perioada sa de glorie… cu trasuri, regi si printese, cand de-abia se descoperise telefonul.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

La Scoala

August 13, 2008

Inteligenta faza. Mi-ar fi placut si mie sa am tupeul gagiului respectiv… cand eram in scoala.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

No Comment

August 12, 2008

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Gibon de Calarasi

August 11, 2008

Romanu’ ori e slab de inger … ori e slab la cap. De cateva zile, oriunde intorc privirea in trafic observ cate un Gibon, care se crede regele soselelor intr-o ragalie pe roti.

Nu pot sa suport toti incetii la minte care, in asteptarea culorii verzi la semafor (atunci cand o asteapta) isi tureaza motoarele (fie de autoturism fie de motocicleta, fie de … masina de tuns iarba … fiecare cu ce are) ca sa auda tot cartieru’ ca si-au tras ei masina. De cele mai multe ori aceste … “expuneri” se intampla dupa ora 10 seara, cand un om normal ar vrea sa se odihneasca. » Detalii: Gibon de Calarasi

De ce am renuntat la tren acum 3 ani de zile

August 10, 2008

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Pentru ca serviciile celor de la CFR sunt de doi lei, tarifele sunt din ce in ce mai mari, iar conditiile de calatorie sunt mult sub limita normalului.

» Detalii: De ce am renuntat la tren acum 3 ani de zile

Idei pentru Giboni

August 9, 2008

Gibon

GIBÓN, giboni, s.m. Gen de maimuţe antropoide cu membrele anterioare foarte lungi, fără coadă, cu blana neagră sau cenuşie, care trăiesc în pădurile tropicale din Asia, Sumatra, Java etc.; animal care face parte din acest gen.

» Detalii: Idei pentru Giboni