Arhiva lunii Ianuarie, 2009

E cam greu sa fii pieton

Ianuarie 28, 2009

Da … astazi sunt pieton. N-am mai fost pieton de vreo 4 ani. A trebuit sa duc masina in service la Bucuresti, si sa ma intorc cu trenul. Interesanta aventura …

Service-ul e langa aeroportul Baneasa. A trebuit sa ma deplasez de la Aeroportul Baneasa pana la Gara de Nord ca pieton. » Detalii: E cam greu sa fii pieton

Cand esti prost …

Ianuarie 28, 2009

De dimineata am fost “o fuga” pana la Bucuresti. Am plecat cu masina, si m-am intors cu trenul. Masina a ramas in service.

Am venit cu un acceleratul 1535. Cand am ajuns pe peron, am ramas placut impresionat de modul in care arata acceleratul respectiv. E second hand, luat de la vecini, dar… cel putin e curat, arata bine … si nu te zdruncina. » Detalii: Cand esti prost …

Ziaristii lu’ Peste

Ianuarie 27, 2009

De cate ori ati citit articole scrise de “ziaristii lu’ peste” despre nu stiu ce “baiat destept” care a spart nu stiu ce server sau site? De ce de fiecare data acesti “baieti destepti” sunt prezentati ca niste genii? Uite un exemplu :

Geniul din Craiova, care a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare pentru că a reuşit să cloneze site-ul Poştei Italiene, va susţine la începutul lunii viitoare primele examene în calitate de student la Facultatea de Inginerie Informatică de la Universitatea din Milano. Sursa

» Detalii: Ziaristii lu’ Peste

cel.ro, un magazin online dubios

Ianuarie 26, 2009

In luna Decembrie, spre final, a trebuit sa cumpar doua laptop-uri, unul pentru sora-mea si altul pentru verisoara-mea. De la Mosu’.

Dupa ce am analizat ofertele la momentul respectiv, m-a atras cel mai mult magazinul online CEL.ro Pentru ca nu m-a incantat niciodata comanda produselor online, am decis sa-i sun pe cei de la CEL.ro sa fac comanda, dar produsele sa le ridic personal. Am prea multe experiente neplacute privind serviciile de curierat din Romania, motiv pentru care voi incerca sa le evit cat mai mult.

» Detalii: cel.ro, un magazin online dubios

Noua lege a fumatului: pentru fumatori sau nefumatori?

Ianuarie 18, 2009

Incepand de la 01 Ianuarie 2009, administratorii de localuri sunt obligati sa delimiteze zonele alocate fumatorilor, de cele pentru nefumatori. De asemeni, calea de acces catre zona de nefumatori va trebui sa nu se intersecteze cu spatiul alocat fumatorilor.  Mai mult, spatiul alocat fumatorilor va trebui sa ocupe cel mult 50% din suprafata totala disponibila. fiind obligatoriu ventilat.

Intrebarea este :  Noua lege a fumatului este data pentru a proteja nefumatorii sau pentru a micsora numarul fumatorilor? » Detalii: Noua lege a fumatului: pentru fumatori sau nefumatori?

Discutie la un service

Ianuarie 14, 2009

De dimineata am fost cu masina la service. La un service autorizat de marca aceea … cu un oval albastru si vreo patru litere in interior.

Am facut revizia la masina, si am anuntat o problema care (sper eu) se va rezolva pe garantie. In timp ce definitivam actele cu cei de la Garantii, aud urmatoarea discutie telefonica dintre un nene de la garantii, si directorul service-ului : » Detalii: Discutie la un service

Blogul lui Badea … mort de-a binelea

Ianuarie 14, 2009

De ceva timp, Mircea Badea are probleme cu blogul sau. Mai intai a sters toate posturile, apoi … a fost atacat de “hackeri”, iar acum e mort de-a binelea :

badea-01

» Detalii: Blogul lui Badea … mort de-a binelea