Arhiva lunii Mai, 2009

Dreptatea dusa la extrem

Mai 21, 2009

police

Mi-ar fi placut sa fi facut eu poza asta cand am ramas fara masina la bulgari.

Via

Contributia Internetului in procesul de Incalzire Globala

Mai 7, 2009

eco-calculatorIn momentul de fata, pentru a trimite o scrisoare din Romania in America sau Japonia, multi ar spune ca nu se consuma aproape nici un pic de energie, sau, chiar mai mult, nu se produce nici un fel de poluare. Complet FALS !

Intr-adevar, trimiterea unui email nu implica in mod direct consumarea de combustibili fosili, si nici eliberarea in atmosfera de CO2. Aparent, internetul a rezolvat foarte multe din problemele omenirii. Internetul a apropiat foarte mult oamenii. Datorita Internetului, stilul de viata al populatiei planetei a fost usurat. Totusi, o analiza mai detaliata ar putea conduce la urmatoarele concluzii :

Centura Ploiesti-ului din nou blocata

Mai 7, 2009

Centura Ploiesti in Lucru

Incep din nou chinurile pe Centura Ploiesti-ului.

Din data de 06 Mai 2009 s-au reinceput lucrarile de extindere a carosabilului pe Centura de Vest a Ploiesti-ului, motiv pentru care circulatia va fi restrictionata pe timpul zilei.

In intervalul orar 7-22, in cursul saptamanii Circulatia pe Centura Ploiesti-ului va fi dirijata de catre agenti de circulatie, iar pe timpul noptii vor fi puse in functiune semafoare electrice. In weekend-uri lucrarile vor fi sistate temporar.

Astazi de dimineata, am avut “norocul” sa parcurg 5 km in 50 de minute. Viteza medie de deplasare … 6Km pe ora.

Rabdare tuturor !