Arhiva lunii Iulie, 2009

Amintiri din copilarie. La Mare.

Iulie 28, 2009

In urma cu multi ani de zile (vreo 6-7) cand inca nu mi se uscase foarte bine vopseaua de pe buletin, am ajuns pentru prima data in Costinesti. Vacanta aceea am facut (probabil) unele dintre cele mai interesante “ghidusii” din tineretea mea. Visurat m-a incurajat sa va povestesc una dintre ele. » Detalii: Amintiri din copilarie. La Mare.

Din nou tanara

Iulie 26, 2009

O mamaie a plecat in vacanta la mare cu un tataie. Fiecare avea cel putin 60 de ani. Trecuti de mult de prima tinerete, trecuti si de a doua, trecuti chiar si de a treia au ajuns singurei, ca doi porumbei, in statiunea Venus, pe Litoralul Romanesc.
» Detalii: Din nou tanara

De ce Marul ?

Iulie 17, 2009

redrome-small

Ce au in comun Adam si Eva cu Alba ca Zapada (si probabil multe alte povesti pentru copii) ?

Marul. Eva musca din mar, Alba ca Zapada musca din mar. Daca prima infaptuieste un pacat, celei de-a doua ii ramane marul in gat si moare.

De ce a trebuit sa fie mar ? De ce nu a fost o banana ? Sau … o pruna, sau un strugure?

In scoala, la orele de Fizica, am fost invatati ca Newton a constientizat Legea Gravitatiei dupa ce i-a cazut un mar in cap.

De ce marul ?

Era o vorba … “An apple a day keeps the doctor away!”. Este valabila?

Ce functionalitati noi mi-as dori in Gmail

Iulie 16, 2009

tin-can-main_Full

Consider ca Gmail este cel mai bun serviciu online de mail. Il folosesc zilnic, si nu cred ca-l pot inlocui cu altceva. Accesez prin intermediul Gmail mai multe conturi de email (in jur de 10), si, pentru ca folosesc zilnic mai multe calculatoare, mi-ar fi greu sa-mi configurez Outlook sau Thunderbird (sau orice altceva) pe toate calculatoarele. Imi place interfata interactiva a Gmail-ului si, cel mai mult, imi place posibilitatea de filtrare a emailurilor. » Detalii: Ce functionalitati noi mi-as dori in Gmail

Sunt fan declarat GOOGLE

Iulie 14, 2009

GoogleDa ! Ma declar fan inrait  Google.

Folosesc destul de multe servicii Google. Am folosit Google Search aproape de cand arata asa.

Exagerez ! De fapt, prima varianta de Google Search pe care am folosit-o a fost aceasta. Aveam net prin conexiune Dial-Up, dar de cele mai multe ori foloseam net-ul de la scoala… ca acasa era scump, iar noaptea (cand era mai ieftin) nu se conecta xNet-ul :).

» Detalii: Sunt fan declarat GOOGLE

SPAM de criza

Iulie 10, 2009

Pentru ca din cauza crizei economice, au trebuit sa-si micsoreze bugetele pentru reclama, centrele de colectare fier vechi (adica … toti rromanii din periferiilor oraselor)  apeleaza la metode noi de promovare. Pe net adica. Ia uitati ce email am primit : » Detalii: SPAM de criza

Cine e invisible pe mess ?

Iulie 9, 2009

In decursul timpului, am strans cateva zeci/sute de ID-uri in lista mea de Messenger. Imi dau seama ca sunt  foarte multe persoane cu care nu am mai schimbat un cuvant de luni sau chiar ani de zile. Sunt multe persoane cu care in decursul timpului am avut diverse lucruri in comun, dar, cu care acum nu mai am. » Detalii: Cine e invisible pe mess ?