Arhiva lunii August, 2009

Care este cel mai bun browser?

August 19, 2009

firefoxFirefox

Dupa prima intalnire cu Firefox, cu siguranta nu-ti vei mai putea lua gandul de la ea. Iti va incarca intreaga memorie ! Chiar daca ii innebuneste,  barbatii nu-si pot lua gandul de la ea. Si-asta nu din cauza ei, ci din cauza la ceea ce primeste de la multitudinea de admiratori. Toate acele jucarii pe care le poti folosi cand o intalnesti, iti fac viata mult mai usoara. Ce bine ar fi fost daca si celelalte ar fi fost la fel de atrase de jucarii.

» Detalii: Care este cel mai bun browser?

Imi doresc un HTC Magic

August 18, 2009

HTC Magic Black Sunt un mare fan Google. In urma cu vreo 2 ani, cand Google anunta platforma Android am fost foarte entuziasmat. Asa a inceput lunga perioada de asteptare a acestei platforme. Cand a fost lansat primul telefon cu sistemul de operare Android, HTC G1, mi-am dorit foarte mult sa obtin unul. Fiind disponibil doar in USA, prin T-Mobile, nu am reusit.

In momentul care a aparut Android SDK mi-a venit ideea sa dezvolt aplicatii pentru platforma Android. Experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru platforme mobile aveam deja, datorita proiectelor dezvoltate anterior pe Windows Mobile. Imi lipsea un dispozitiv cu sistem de operare Android pe care sa efectuez testele.

De ce imi doresc un HTC Magic  ? Pentru Android, si pentru ca in combinatie cu un abonament de internet mobil de la Vodafone, voi putea avea acces la toate resursele online de care am nevoie, intr-un mod mult mai facil.

Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.

Parcarea in Nisipurile de Aur, Bulgaria

August 15, 2009

Anul acesta mi s-a confirmat din nou ca sunt oarece probleme cu parcarea in Nisipurile de Aur, in Bulgaria. Mai precis, in parcarile din statiune au voie sa parcheze doar masinile turistilor ce au bilet la hotelul caruia ii este asociata fiecare parcare in parte.

Adica, daca esti doar in vizita prin Nisipurile de Aur, trebuie sa ai grija unde parchezi, daca vrei sa nu ramai fara masina.

P.S.: Taxa e destul de mare. Se ajunge la o cheltuiala de aprox. 200euro (cu tot cu Taxi pana la Riviera, si … bacsis la politzai.)

Nevoia de viteza

August 15, 2009

autobahnCat de reala este nevoia de viteza ? Chiar exista asa ceva ? Exista persoane care, din punct de vedere fizic nu se simt bine daca se deplaseaza cu viteza normala ?

Nu ma refer aici la “condusul pe calculator”.  Se foloseste foarte des prin media, expresia “nevoia de viteza”. Din punctul meu de vedere, mai corect ar fi fost “dorinta de viteza”. Nu am vazut inca nici o persoana care sa tuseasca, sau sa aibe crize din cauza ca nu se deplaseaza cu viteza mare. In schimb, am intalnit persoane care se simt mai puternice daca conduc cu viteza.

Am intalnit persoane care considera ca e dreptul lor sa conduca cu viteza, iar cei care-i stau in cale ar trebui pedepsiti. Sunt acel gen de persoane care se lipesc de fundul tau (masinii tale) atunci cand tu te delpasezi cu viteza maxima legala pe o portiune de drum, si-ti fac faruri, trag claxoane, urlete si semne prin parbriz daca nu te dai din calea lor.

Vorbesc despre acel gen de persoane care le gasesti imprastiate pe marginea drumului, atunci cand pomul / stalpul / podul nu s-a ferit din calea lor, in momentul in care soseaua a disparut brusc de sub rotile masinii.

Vorbesc despre acel gen de persoane care, atunci cand sunt oprite de radar justifica cei 180-200km/h prin … “nevoia de viteza”.

In ce consta nevoia de viteza ?

Niste Hiene

August 13, 2009

hiena

Ati observat cumva asemanarile dintre clasa politica si o haita de hiene ?

 • priviri disperate
 • tot timpul cu ochii dupa ciolan
 • isi unesc fortele sa doboare prada
 • se mananca intre ei/ele ca sa obtina bucata mai mare de carne
 • cand au, se infrupta cu putere din “bunatati”
 • cand nu au, urla de foame

Ce nu le place romanilor ?

August 12, 2009

Ce nu le place romanilor ?romania

 • scoala
 • viata
 • femeile
 • romania
 • barbatii
 • minciuna
 • Valentine’s Day

» Detalii: Ce nu le place romanilor ?