Arhiva lunii Decembrie, 2009

Programul TV pe telefonul mobil

Decembrie 15, 2009

Pentru cei care vor sa consulte programul TV pe internet exista cel putin 5 site-uri serioase care ofera asemenea servicii.

Sa presupunem ca cineva se afla pe canapea, in fata televizorului, si vrea sa afle ce filme/emisiuni poate urmarii in seara aceasta la TV. Are vreo 3 variante:

1. Se da repede jos de pe canapea, se imbraca (e frig afara) si da o fuga pana la toneta de ziare (presupunand ca mai vinde cineva ziare la ora respectiva), ca sa cumpere o revista cu programul Tv, se intoarce acasa, se reaseaza pe canapea, si consulta programul tv.

2. Se da repede jos de pe canapea, deschide calculatorul, si consulta online programul TV.

3. Varianta cea mai comoda ar fi sa consulte programul TV direct de pe telefonul mobil. Problema ar fi ca, in momentul de fata nu exista nici o firma/nici un site in Romania care sa ofere astfel de servicii. (program tv pt. Tekefoane mobile) Ar fi o tentativa a celor de la acasa tv, cu varianta mobila a tv.acasa.ro, dar care de ceva timp nu se deschide pe telefoanele mobile.

Asadar … Ar fi o idee buna dezvoltarea unui astfel de site. Poate chiar si ceva cu alerte prin SMS inainte de inceperea emisiunilor preferate.
Pacat ca nu dispun de timp pentru un asemenea proiect …

Posted by Wordmobi

Site-uri pentru dispoztive mobile

Decembrie 14, 2009

Ma aflu intr-o camera de hotel, si vreau sa aflu numarul de telefon al unei firme de taximetrie. In momentul de fata sunt nevoit sa deschid cateva site-uri cu pagini complicate si sa caut vreo 5 minute prin paginile respective, pana gasesc ceva util. » Detalii: Site-uri pentru dispoztive mobile

Cu un Crin nu se face primavara

Decembrie 7, 2009

Cu o floare nu se face primavara … Dar cu 0,67 se face Presedinte.

Mi se pare mie sau Geoana e cam umflat la fata de vreo cateva ore? S-o fi umflat de nervi, oftica, sau o fi luat ceva papara de la vreun “membru al echipei”?

Din alt punct de vedere, este incredibil cum Base pozeaza in atotstiutorul.

Ploiesti, orasul plictisit sau plictisitor?

Decembrie 6, 2009

De ceva timp am impresia ca Ploiesti se poate inscrie cu foarte mari sanse de castig la un concurs de genul : “Cel mai plictisitor oras din tara”.

Sunt unul dintre locuitorii orasului care s-a plictisit de tot ceea ce inseamna petrecerea timpului liber in Ploiesti. » Detalii: Ploiesti, orasul plictisit sau plictisitor?

Printre Blocurile Gri

Decembrie 6, 2009

Printre blocurile gri ale Ploiesti-ului, (pe alocuri rosii, portocalii sau mov datorita culorii obtinute in urma reabilitarii termice) putinele petice de verdeata au inceput sa fie din ce in ce mai rare.

Fiecare bucatica de spatiu liber a fost sau este pe cale de a fi transformata in parcare, mall sau bloc. » Detalii: Printre Blocurile Gri

Twitter este cel mai des utilizat cuvant in 2009

Decembrie 5, 2009

Cine ar fi ghicit ca “twitter” este cel mai des utilizat cuvant in limba engleza din anul 2009 ? M-as fi asteptat ca  “H1N1” (swine flu) sau “crisis” (financial crisis) sa fi fost pe primele locuri. » Detalii: Twitter este cel mai des utilizat cuvant in 2009

Mai crede cineva in Mos Nicolae ?

Decembrie 4, 2009

Mos Nicolae a ajuns sa fie aproape dat uitarii. Poate si datorita obiceiului sau de a nu se arata niciodata, comparat cu Mos Craciun, care in perioada iernii este omniprezent. » Detalii: Mai crede cineva in Mos Nicolae ?