Arhiva lunii Decembrie, 2010

Ca blogger, cat de important este sa anunti primul o stire?

Decembrie 21, 2010

Am observat in ultima perioada din ce in ce mai multi bloggeri care se bat cu pumnul in piept atunci cand anunta primii o stire. Nu-i rau ca se mandresc atunci cand au o stire interesanta. Si sunt complet de acord atunci cand acea stire este in exclusivitate. Dar, de ce se bat cu pumnul in piept cand preiau acea stire de pe un canal gratuit de comunicare?

Mai mult, de ce se iau la trante bloggerii legat de “cine a fost primul” atunci cand preiau aceeasi stire publica ? Mi se pare normal sa ai pretentii atunci cand exclusivitatea iti apartine.

Ce sa faci daca ti-a inghetat lichidul de parbriz

Decembrie 20, 2010

Mi-am cumparat lichid de parbriz pentru iarna de cel putin o luna. De fapt, atunci am pregatit masina pentru iarna. Am schimbat anvelopele (le-am pus pe cele de iarna), m-am asigurat ca lanturile de zapada sunt in portbagaj, ocazie cu care am observat ca langa lanturi este si “capacul de dat pe zapada” (inlocuitorul modern al capacului de la WC), am verificat peria si razuitoarea. Imi lipsea doar lichidul de parbriz. L-am luat de la Real. In final masina era pregatita.


» Detalii: Ce sa faci daca ti-a inghetat lichidul de parbriz

Fumezi? Nu ai voie sa te vaiti de bani

Decembrie 20, 2010

Incep sa aud din ce in ce mai multe persoane ca se vaita de lipsa banilor.  De altfel, vremurile prin care trecem ne determina sa dramuim veniturile in asa fel incat sa ne ajunga pentru cat mai mult din strictul necesar, si-ntr-adevar sunt multi cei care nu reusesc sa-si asigure minimul necesar. » Detalii: Fumezi? Nu ai voie sa te vaiti de bani

E casa mea si fac ce vreau in ea

Decembrie 19, 2010

Asta e una din legile nescrise pe care le aplica tot romanul. Si, cum sunt putini romani care-si permit sa aiba o casa, cei multi care au un apartament sunt primii care considera afirmatia de mai sus ca litera de lege.

Si pentru ca e casa lor, si pentru ca tot romanul se pregateste de sarbatori cum stie, nu-l opreste nimic ca in ziua de Duminica, la fix ora 8 dimineata sa inceapa sa darame un zid (ceva gen debara sau camara) fix cu barosul si dalta. Fara nici un fel de unealta electrica, probabil ca asa ceva ar necesita ceva cheltuieli in plus, care pe vremurile astea nu sunt permise. Poate ca nu se grabesc sa termine lucrarea, poate ca le face placere sa-si faca cunoscuta activitatea catre vecini, care ar putea fi chiar invidiosi ca ei au bani de renovari. Poate doar ca ii doare-n … papuc de ce cred vecinii.

Cert este ca trezirea intr-un asemenea concert este sublima, in special daca ai adormit pe la 3 dimineata. E vina lor ca Sambata seara se petrec majoritatea petrecerilor ? E vina lor ca eu vreau sa dorm mai mult de ora 8 dimineata intr-o zi de Duminica ?

Ce … papucul lor, ei au casa lor, si fac ce vor in ea!

De ce NU mai doresc RCS RDS

Decembrie 3, 2010

De ceva timp tot ma gandesc sa schimb providerul de Internet si Televiziune din UPC in RDS-RCS. Sunt cam nehotarat. Uneori vreau sa trec pe RDS (in special pentru net) alteori imi dau seama ca UPC nu m-a dezamagit niciodata, si, chiar daca viteza de internet nu este cea mai mare, imi satisface complet nevoile generale.

In decursul timpului am citit/auzit tot felul de experiente ale altora privind calitatea serviciilor RDS RCS. Parerile sunt impartite. Unii spun ca-s foarte multumiti de calitate si pret. Altii observ ca-s complet nemultumiti, si o fac pe buna dreptate.

Tocmai am citit inca o poveste cu RCS RDS, foarte tragica, plecand de fapt de aici, si aducandu-mi aminte de asta si de asta. Sunt convins ca nemultumiti sunt mult mai multi.

De ce as pleca de la UPC catre RDS RCS?

Si Google stie ca este Ziua Nationala a Romaniei

Decembrie 1, 2010


Google.ro si-a personalizat Doodle-ul special pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Oare cat de mult a fost influentata aceasta decizie de numarul romanilor care lucreaza la Google?