Arhiva lunii Iulie, 2011

Cum iti organizezi pozele si filmele din concediu?

Iulie 21, 2011

Pentru ca se apropie concediul din vara aceasta, si pentru ca mi-am propus ca in acest concediu sa imortalizez cat mai multe momente placute, mi-a venit in minte urmatoarea intrebare :

Cum va organizati voi pozele si filmele din concediu?

» Detalii: Cum iti organizezi pozele si filmele din concediu?

Transport mobila si marfa

Iulie 13, 2011

Pentru ca in urma cu ceva timp am fost nevoit sa transport mobila catre noua locuinta, am fost nevoit sa caut servicii de transport marfuri pornind de la ziarele de anunturi locale si terminand cu site-urile de anunturi de pe internet. Am observat ca majoritatea celor care practica servicii de transport marfa in Ploiesti nu publica imagini cu autovehiculul folosi, si nici nu dau detalii privind volumul sau greutatea ce poate fi incarcata, ceea ce pentru mine e un criteriu important.

transport-marfa-ploiesti-jpg In cautarea mea, am dat peste o persoana a carei prezentare mi-a placut, avand si o camioneta incapatoare (FORD Tranzit, vezi foto), si care mi-a propus un pret avantajos. Mi-a placut ca a raspuns la toate intrebarile pe care le-am adresat la telefon, si nu m-a repezit ca altii.

Asa am aflat ca FORD-ul Tranzit de care dispunea se pot incarca pana la 20 metri cubi de marfa, dar nu mai mult de 1.5 tone.

Aveam nevoie de cineva care sa fie disponibil in doua zile consecutive, pentru max. doua transporturi pe zi, in functie de cum reuseam sa eliberez mobila din vechea locatie.

Domnul Adrian (tel.:0744616076) a dovedit profesionalism, seriozitate si punctualitate pe parcursul celor doua zile in care l-am solicitat.

Din acest motiv, pentru ca s-a diferentiat de celelalte persoane la care am apelat pentru transportul de marfuri diferite (saci de ciment/adeziv, gresie, faianta, echipament sanitar, etc.), cu siguranta merita recomandat.

Asadar, daca doriti sa transportati mobila, electrocasnice sau marfuri generale atat pe rute interne cat si pe rute internationale, va recomand sa apelati la :

Adrian Bucur

0744616076

P.S.: Acest articol nu este sponsorizat, ci pur si simplu simt nevoia sa promovez servicii de calitate, servicii de care sunt convins ca si altii pot beneficia.

ebook:The Mockingjay by Suzzane Collins

Iulie 8, 2011

the-mockingjay-by-suzanne-collins Cea de-a treia, si ultima carte din seria “The Hunger Games“, “The Mockingjay” debuteaza cu raspunsurile  privind modul in care editia 75 a jocurilor a putut fi finalizata si despre cum concurentii celei de-a 75a editie a jocurilor au reusit sa evadeze din arena cu ajutorul locuitorilor din Districtul 13, considerat nelocuit, ca urmare a bombardamentelor efectuate de armata capitalei in urma cu multi ani, datorita incercarii de razvratire a populatiei.

» Detalii: ebook:The Mockingjay by Suzzane Collins

ebook: Catching Fire by Suzanne Collins

Iulie 5, 2011

suzanne-collins-catching-fire Cel de-al doilea roman din seria fantasy “The Hunger Games“, debuteaza cel putin la fel de palpitant ca si primul. Desi castigatorilor jocurilor “The Hunger Games” li se ofera imunitate pe viata, editia a 75a a jocurilor, putin “condimentata” de conducerea din capitala, se tine cu participanti dintre castigatorii editiilor anterioare.

» Detalii: ebook: Catching Fire by Suzanne Collins

Foursquare Fun

Iulie 1, 2011

Ce pot face unii in 5 minute :

twitter-shot

P.S.: Acum am observat ca box-ul de jos l-am trasat gresit. Oricum, ati prins ideea :)