Despre

Inainte de toate, consider ca acest blog se incadreaza in categoria Bucataria Personala, unde imi pot exprima propriile pareri, fara a fi nevoie sa le justific fata de cineva. Nimeni nu este obligat sa intre in bucataria mea, si de aceea nu voi accepta comportament sau atitudine vulgara.

Nu-mi plac persoanele prefacute, nu-mi plac cei care sustin ceva fara a-si putea argumenta parerea, nu-mi place prostia, lenea si indolenta. Nu-mi plac persoanele care asteapta ca altii sa faca ceva pentru a le fi lor mai bine, nu-mi plac politicienii pe care ii are Romania in momentul de fata.

Imi place frumosul, iar prin “frumos” ma gandesc la orice are bun simt, pentru care s-a depus efort, si e original. Imi place muzica electronica, in special House sau Club, desi ascult cu placere aproape toate genurile de muzica. Spun “ascult cu placere aproape toate genurile de muzica”, pentru ca exista unul dintre ele care nu-l ascult tot timpul cu placere. Mai precis, nu pot asculta manele cu placere, decat daca atmosfera in care ma aflu este prielnica. (o petrecere, eventual cu ceva combustibil in rezervor). Nu sunt ipocrit (cel putin asa consider eu), si nu ma deranjeaza cei care asculta manele, atata timp cat asculta doar pentru ei.

Imi place sa fac fotografii, si consider ca am dezvoltat o pasiune din aceasta activitate, cu toate ca datorita lipsei acute de timp liber din ultima perioada, am ramas in urma la acest capitol. Un al doilea hobby pe care il am este dat de genurile de muzica pe care le ascult. Imi place sa mixez (muzica house-club-trance), desi… mi-au scazut performantele si in aceasta privinta, datorita aceluiasi motiv.

Consider ca am cunostinte solide in domeniul IT (nu ma refer la relatii, ci ma refer la informatii-pricepere), iar in ceea ce priveste partea de software/programare am o experienta de peste 10 ani.

Primul contact cu internetul l-am avut in urma cu 11 ani, intr-unul din laboroatoarele de informatica din Scoala Generala. Desi nu stiam eu prea bine ce inseamna internetul (atunci cand l-am cunoscut), a fost dragoste la prima vedere. In urma cu 4 ani de zile am pus piciorul in prag, si m-am implicat in mod activ in evolutia internetului, si a serviciilor online.

Consider ca, in momentul de fata …. Google e cel mai bun prieten (online) al omului

Adauga un comentariu