Banii sunt mai importanti

Iulie 7, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Am aflat astazi de la Arhi de un eveniment tare neplacut ce s-a intamplat intr-o banca din Romania.  Viata unui copil nevinovat a fost luata datorita unui accident tampit. Un dulap a cazut peste bietul copil. Imi pare foarte rau pentru cele intamplate. Nu cred ca exista unitate de masura pentru a exprima durerea parintilor. Pe langa tragedia in sine, parintii trebuie sa indure sutele sau chiar miile de comentarii care sunt facute pe diferitele site-uri sau bloguri.

Nu inteleg de ce trebuia sa apara o asemenea stire la TV. De ce trebuie sa amplificam durerea parintilor mediatizand intreaga intamplare ? Cat de greu poate fi pentru parintii respectivi sa-si vada copilul traind ultimele clipe din viata la fiecare buletin de stiri ?

Nu cred ca pe noi, cei care aflam astfel de stiri ne ajuta cu ceva. Faptul ca un dobitoc nu a considerat sa ancoreze un dulap, iar eu am aflat de treaba aceasta dupa ce s-a intamplat o tragedie, nu va usura cu nimic viata mea, sau a copiilor mei.

Faptul ca un planor a aterizat fortat la Clinceni intr-un lan de porumb nu-mi face cu nimic ziua mai buna.

La inceput au fost Stirile de la ora 5. Am renuntat inca de la inceput sa urmaresc asemenea emisiuni. Acum, suntem bombardati pe toate canalele media cu astfel de informatii. Voi renunta incet-incet sa mai pornesc televizorul, si asta pentru ca marea prostime care se uita la emisiunile tampite, ne obliga si pe noi sa ne indobitocim alaturi de ei.

Adauga un comentariu