Din nou tanara

Iulie 26, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

O mamaie a plecat in vacanta la mare cu un tataie. Fiecare avea cel putin 60 de ani. Trecuti de mult de prima tinerete, trecuti si de a doua, trecuti chiar si de a treia au ajuns singurei, ca doi porumbei, in statiunea Venus, pe Litoralul Romanesc.
Sarbatorind (probabil) cei 150 de ani de la nunta, mamaia se gandi sa-si impresioneze partenerul. Se gandi sa-i arate ca, in ciuda anilor trecuti, si a kilogramelor acumulate in timp, poate fi din nou tanara, macar pentru cateva zile.

Asa ca, studiind mamaie zecile de adolescente de pe plaja, observa ca un simbol al tineretii pentru anii acestia este expunerea topless la soare. Observa mamaie cum tinerele din ziua de astazi isi lasa sanii sa fie mangaiati de briza marii, incalziti de razele soarelui si masati (cu crema de plaja) de tinerii nerabdatori de mai multa activitate.

Drept urmare, mamaie lua decizia de a renunta la sutienul de la costumul de baie. In cateva secunde, cu cateva miscari pline de senzualitate, mamaie isi revarsa zecile de kilograme, pentru a fi admirate de eventualii vecini de plaja. Nu va puteti imagina ce inseamna kilograme de piele imbatranita si zbarcita lasate sa curga amenintator pe cearceaf, sub legea gravitatiei care, nu iarta nimic.

Nu pot sa spun decat ca m-a ajutat sa iau decizia de intoarcere la camera de hotel. Multumesc mamaie! Daca nu erai tu, poate as fi facut insolatie.

PS.: Initial m-am gandit sa fac o poza. Ulterior mi-am dat seama ca n-ar avea rost sa va stric ziua.

1 comentariu

  1. andreea says:

    o tampenie ..prostie

Adauga un comentariu