Gibon de Calarasi

August 11, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Romanu’ ori e slab de inger … ori e slab la cap. De cateva zile, oriunde intorc privirea in trafic observ cate un Gibon, care se crede regele soselelor intr-o ragalie pe roti.

Nu pot sa suport toti incetii la minte care, in asteptarea culorii verzi la semafor (atunci cand o asteapta) isi tureaza motoarele (fie de autoturism fie de motocicleta, fie de … masina de tuns iarba … fiecare cu ce are) ca sa auda tot cartieru’ ca si-au tras ei masina. De cele mai multe ori aceste … “expuneri” se intampla dupa ora 10 seara, cand un om normal ar vrea sa se odihneasca.

Un exemplu elocvent, este urmatorul Gibon din Calarasi … care, cu salariul de luna trecuta si-a cumparat masina…. si a tunat-o, iar cu salariul de luna asta  a cumparat benzina … ca sa le arate la tovarasi ce “tare” e masina lor.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

La final se aude un nene din departare : “Bah … ii dai foc !”, si … chiar se stie ca Oltcit-urile se mai aprind .. “ocazional”. Ati vazut ce era pe ei ? Toata ceata de giboni se credea in NFS.

Cei care nu stiu ce e acela un Gibon, pot afla aici.

Mai am 2 Giboni intr-un Oltcit (alti Giboni, alta masina), la 160km/h pe A2 … avand impresia ca merg cu racheta. Dupa parerea mea … ar fi fost sanse foarte mari sa fie racheta transportoare direct catre …. ceruri.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Adauga un comentariu