Gigi Becali, Razboinicul Luminii … a ramas fara… stralucire?

Noiembrie 26, 2007 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Unul dintre liderii politici din Romania, va avea cu siguranta o deceptie (daca nu cumva a patit-o deja) cat de curand, odata cu publicarea rezultatelor oficiale finale la europarlamentare. Cine? Razboinicul Luminii.

De ce? Ia uitati cat de increzator era in propriile puteri, cu cateva zile inainte de alegeri :
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Luptatorul Luminii, afirma ca are peste 400.000 (a se citi patru sute de mii) de membri sau simpatizanti ai partidului sau, pe care ii invita la vot. 400.000?

Sa facem un calcul. Ministerul Internelor si Reformei Administrative, sustine ca sunt aproximativ 18 milioane de romani cu drept de vot. Prezenta la vot a fost de aproximativ 29%. Deci, 29% din 18 milioane … face … vreo 5.220.000. “Soldatul Luminii” a obtinut aproximativ 4.6% din voturi. 4.6% din cei 5.220.000 face … 240.120, care, dupa matematica pe care am invatat-o prin clasa intaia, este mult mai mic decat 400.000

Ce s-a intamplat? Fie Becali visa in momentul in care a afirmat ca are 400.000 de simpatizanti, pe care ii invita la vot, fie simpatizantii acestuia … nu s-au sinchisit sa il sustina. Ambele variante … nasoala situatie.

Filmuletul de mai sus, se termina in momentul in care Gigi Becali ofera 300 de milioane de lei (sper ca lei vechi) comunelor din tara care vor inregistra minim 15% voturi in favoarea sa. Cum se numeste asta? Cumparare de voturi? Oricum ar fi, este ceva specific lui Becali. Cam asa a reusit el sa se ridice. Cumparand. Flutura banii, si se lauda cu averile sale de fiecare data cand are ocazia.

Cum a castigat banii? Legal … spune el. Totusi, in momentul in care e luat la intrebari nu gaseste argumente, si bate campii. Specific!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

De ce oare vorbeste el asa de pronuntat? De ce ridica tonul mereu? Am observat ca atunci cand ramane fara argumente, o ia pe aratura, ridicand tonul, acoperind pe toata lumea, refuzand orice fel de comunicare omeneasca; de bun simt.

Exista si un al doilea tip de reactie atunci cand ramane fara argument. Stiu ca are o afinitate fata de cei de la Antena, si in special fata de Dan Voiculescu, si astfel, “glumeste cu ei” :

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Inteligent comportament pentru un posibil viitor europarlamentar, ca sa nu mai spun si … un viitor posibil candidat la Presedentia Romaniei.

Si pentru ca veni vorba de … “inteligent”, am descoperit o inregistrare mai veche cu Gigi, foarte elocventa in aceasta privinta :

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Campania de promovare a lui Becali ? Din punctul meu de vedere, acelasi teatru pe care il joaca Gigi de cativa ani.

De ce teatru? Pentru ca adevaratul Gigi este asa (p.s.: varianta necenzurata o dau numai … cunostintelor):

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Poti fi in “slujba crucii” cu un asemenea limbaj ? Nu cred.

Multumim Gigi … si .. Doamne Fereste !

Adauga un comentariu