Michael Jackson. Legenda incepe acum

Iunie 27, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Da, stiu … ! A murit Michael Jackson. Toata lumea stie asta. Toate posturile TV isi leaga emisiunile de acest eveniment.

Pe Antena 1 ruleaza de ieri un clip legat de moartea lui Michael Jackson, in care, la un moment dat o fata de vreo 14-15 ani spune ca moartea lui Michael Jackson “este o mare pierdere”, si ca “nu stie cum ne vom descurca fara el.” As intreba-o cum s-a descurcat cu sau fara Michael in ultimii 10 ani ?

Intr-adevar este un eveniment nedorit si de regretat.

Totusi, daca lasam un pic sentimentele la o parte, si suntem realisti, analizand tot ceea ce s-a scris/vorbit despre Michael Jackson in ultimii 10 ani, ajungem la concluzia ca acesta nu a mai avut nici un fel de realizari. Mai mult, a fost implicat in multe scandaluri, si a avut multe probleme de sanatate.

Multi fani au sperat intr-o revenire a sa. Nu cred ca ar mai fi putut reveni din punct de vedere artistic.

Legenda lui Michael Jackson incepe acum, o data cu moartea sa. Deja au aparut controverse privind cauza mortii. In acelasi timp, se fac paralele intre viata lui Elvis Presley si a starului pop. Intr-adevar, Michael Jackson a fost, si va ramane inegalabil. Nu cred ca poate fi comparat cu Elvis, cum nici Elvis nu poate fi comparat cu Michael.

Mi-aduc aminte cu placere de anii copilariei, cand Michael inca se afla pe valul carierei sale. Imi voi aduce aminte in continuare de acei ani. Sunt convins ca nimeni nu-si va aduce aminte de Michael Jackson, asa cum a trait acesta in ultimii ani.

Legenda incepe acum.

3 comentarii

  1. Pai sa vedem…chestia asta este un fel de marketing. Cei care se folosesc de imaginea mortii lui au de castigat…mult as putea spune. Cat de “admiratorii infocati”…sa fim seriosi. Este si asta un mod de a te baga in seama. Iti dai seama cum ar fi fost daca ai fi strans mana lui? Erai la OTV discutand cu DD despre asta =))

  2. ionutg says:

    @ciresica De tipul care zicea ca a vrut sa inceapa cu Michael Jackson o afacere privind producerea/comercializarea de sireturi ai auzit ?

    Sunt tare curios daca la OTV se va discuta/analiza misterioasa aparitie a fantomei :)

  3. oameni fara toata tigla pe casa :))

Adauga un comentariu