CARREFOUR si criza financiara

Februarie 10, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Carrefour si criza financiara

De cate ori ati primit pana acum catalogul CARREFOUR in cutia postala ? De doua ori pe luna, nu-i asa ? Dar, de cate ori ati cerut sa primiti acest catalog? Niciodata? Si eu la fel!

Desi nu am fost niciodata de acord cu distribuirea materialelor publicitare prin intermediul cutiei postale, in special datorita risipei de hartie, am apreciat calitatea hartiei catalogului CARREFOUR. Imi place ca e lucioasa, ca e “fina la atingere”, si, in mod special ca bunica mea o foloseste la impachetat, datorita proprietatilor mai sus mentionate.

Astazi de dimineata m-au dezamagit cei de la CARREFOUR. Am primit catalogul, dar de data aceasta, calitatea hartiei este execrabila. Nu-mi place. E rugoasa si nici nu straluceste.

Mi-a atras atentia si design-ul mult inferior fata de brosurile primite anterior.

carrefour01carrefour02

In stanga este catalogul primit de dimineata. In dreapta, este un catalog din Ianuarie. Arata … cam diferit. Cred ca au concediat designer-ul

Catalogul CARREFOUR din Ianuarie are 46 de pagini. Cel din Februarie are 31. In cel din Ianuarie 7 pagini sunt alocate electronicelor/electrocasnicelor. In cel din Februarie sunt doar 5 pagini alocate electronicelor/electrocasnicelor.

Ce, nu mai cumpara romanii electronice? Nici electrocasnice ? Normal ca nu ! Cu ce bani sa cumpere?

N-ar fi mai avantajos pentru cei de la CARREFOUR daca nu ar mai tipari pliante ? Eu zic ca ar face economie.

2 comentarii

  1. Marcel says:

    Imi place ca esti nemultumit. Pana la urma nu inteleg ce te doare. Vrei ca acest hypermarket sa nu mai distribuie cataloage sau sa revina la hartia Glossy folosita anterior? Hotaraste-te, ca in mod normal nu e bine sa nu ai pareri in contradictoriu in acelasi context. Diferente de pagini alocate diferitelor tipuri de produse o sa gasesti si in cataloagele de anul trecut, daca erai mai atent. PS: macar poti sa folosesti noua hartie la toaleta, daca e rugoasa, deci tot tu esti in avantaj.

  2. Ruxandra says:

    Cred ca Ionut este deranjat de risipa de hartie din motive ecologice, probabil. Aste nu il impiedica sa observe totusi diferente intre o brosura si alta, si sa emita judecati pe baza acelor observatii empirice :)

Adauga un comentariu