E cam greu sa fii pieton

Ianuarie 28, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Da … astazi sunt pieton. N-am mai fost pieton de vreo 4 ani. A trebuit sa duc masina in service la Bucuresti, si sa ma intorc cu trenul. Interesanta aventura …

Service-ul e langa aeroportul Baneasa. A trebuit sa ma deplasez de la Aeroportul Baneasa pana la Gara de Nord ca pieton. Si, pentru ca distana este considerabil de mare, am zis ca nu se supara nimeni daca voi folosi serviciile RATB. Si nu s-a suparat nimeni !

Totusi, ca un calator corect ce sunt, a trebuit sa-mi cumpar bilet. Da de unde ? In zona respectiva… pur si simplu nu ai de unde sa cumperi bilet. A trebuit sa merg (ca un pieton ce sunt) pana la Piata Presei Libere. Odata ajuns acolo, tanti de la toneta de bilete … era plecata. Avea afis “Revin in 5 minute. Multumesc!”. La vreo 10 minute dupa ce am ajuns eu in statia respectiva, a sosit si tanti.

Pana mi-am luat eu bilet, am pierdut 4 autobuze, am mers vreo 3-4kilometri pe jos, m-a plouat, am calcat in 400 de baltoace, si, cel mai grav, mi-am afundat pantoful stang vreo 15 centimetri in noroi. Cand am ajuns acasa, in Ploiesti, pantoful meu stang era MARO, desi, cel drept era negru, ca-n fabrica.

Concluzie ? De-abia astept sa iau masina din service. “Dai un ban … dar stai in fata”. Mi-e teama totusi, ca maine dimineata va trebui sa strabat drumul inapoi.

3 comentarii

  1. data viitoare iti iei umbrela, schimburi si eventual cumperi si un bilet de la unirii 😀

  2. ai grija sa nu fie “pirat” ca o sa iti ia un car de bani

Adauga un comentariu