E casa mea si fac ce vreau in ea

Decembrie 19, 2010 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Asta e una din legile nescrise pe care le aplica tot romanul. Si, cum sunt putini romani care-si permit sa aiba o casa, cei multi care au un apartament sunt primii care considera afirmatia de mai sus ca litera de lege.

Si pentru ca e casa lor, si pentru ca tot romanul se pregateste de sarbatori cum stie, nu-l opreste nimic ca in ziua de Duminica, la fix ora 8 dimineata sa inceapa sa darame un zid (ceva gen debara sau camara) fix cu barosul si dalta. Fara nici un fel de unealta electrica, probabil ca asa ceva ar necesita ceva cheltuieli in plus, care pe vremurile astea nu sunt permise. Poate ca nu se grabesc sa termine lucrarea, poate ca le face placere sa-si faca cunoscuta activitatea catre vecini, care ar putea fi chiar invidiosi ca ei au bani de renovari. Poate doar ca ii doare-n … papuc de ce cred vecinii.

Cert este ca trezirea intr-un asemenea concert este sublima, in special daca ai adormit pe la 3 dimineata. E vina lor ca Sambata seara se petrec majoritatea petrecerilor ? E vina lor ca eu vreau sa dorm mai mult de ora 8 dimineata intr-o zi de Duminica ?

Ce … papucul lor, ei au casa lor, si fac ce vor in ea!

Adauga un comentariu