Internetul … Evolutie ?

Mai 19, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Se pare ca … de la o vreme, toata lumea are ID de Mess, pentru ca vecinii nu se mai intalnesc in fata blocului la o bere, ci … vorbesc pe mess, iar tinerele sotii nu-si mai consulta mamele in privinta tainelor gastronomice prin telefon, ci … stau pe Mess chiar din bucatarie, pentru ca si-au luat “laptoc” si “net din ala fara cable”.

Copii nu mai ies in parcare sa joace sotronul sau … sa bata mingea … pentru ca acum se plimba pe HI5 si fac schimb de id-uri de mess. La gradinita, la grupa mare, in prima zi … invatatoarea nu ii mai intreaba pe copii cum se numesc, ce varsta au … ce vor sa fie cand vor fi mari … pentru ca nu mai e la moda. Le cere pagina de  HI5. Iar parintii … nu mai merg la sendinta la scoala… pentru ca dirigintele face conferinta pe mess cu ei.

Daca profesorii vor sa afle de ce chiulesc elevii de la ore, nu trebuie decat sa le verifice pagina de twitter. Parintii, pentru a-si supraveghea copii nu trebuie decat sa intre pe YouTube. Acolo pot afla toate experientele prin care trec copii lor.

De-acum, sotii in loc sa se intalneasca la bar ca sa urmareasca meciul, raman acasa si joaca Triburile, iar seara… tarziu, cand sotia doarme …. socializeaza cu pustoaice pe SexyMe. In acelasi timp, sotiile sub pretextul ca se informeaza despre o noua reteta culinara, isi fac pagini pe HI5 si incearca sa ademeneasca adolescentii, pentru a se convinge ca inca mai sunt atragatoare.

La scoala, la ore … nu se mai trimit biletele cu mesaje. Se foloseste twitter sau Yahoo Messenger pe telefonul mobil. Iar la extemporal este demodat sa folosesti fitzuici  … de-acum se copiaza cu telefonul mobil.

Cand te duci la piata sa cumperi doua rosii si o legatura de ceapa, Tanti Leana … te intreaba : Platiti Cash sau cu card-ul? Iar cersetorii de la semafoare nu-ti mai cer un leu … ci, te roaga sa le donezi ceva in contul de PayPal.

Tanti Rodica, florareasa nu mai vinde flori la coltul strazii… pentru ca acum si-a facut magazin online. Face livrari la domiciliu.

Sunt toate schimbarile datorate aparitiei internetului o evolutie pozitiva?

Adauga un comentariu