Momente Jenante

Martie 1, 2010 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Mergi pe strada. Observi un strain cum te saluta. Incepi sa-l saluti si tu, intrebandu-te de unde te cunoaste el pe tine si de ce tu nu il mai cunosti pe el, moment in care iti dai seama ca de fapt acesta saluta pe cineva din spatele tau. Ce faci? Te eschivezi. De ce? De jena. Tuturor ni s-a intamplat.Zilele trecute traversam grabit strada pe o trecere de pietoni (doar grabit traversez strada, deoarece, ca sofer nu pot sa suport persoanele care dorm pe trecerea de pietoni …) cand, in momentul in care am ajuns la mijlocul strazii, conducatorul primei masini oprite la trecerea de pietoni, incepe sa claxoneze ca un nebun. Stiind ca deja traversez in pasi grabiti, si fiind convins ca efectuez manevra in totalitate regulamentar, si pentru ca insistenta soferului ma seca, i-am facut semn zambind, intrebandu-l ce s-a intamplat.

In clipa urmatoare, o matahala de om, cu ceafa lata si chelie, a iesit jumate pe geam, injurand de mama focului, in timp ce eu aproape urcasem pe trotuar.

Mai mult decat uimit de reactia acestuia, si complet dezorientat privind ceea ce urma sa se intample, am realizat ca tinta insistentelor, si a cuvintelor de duh, era un alt pieton ce traversa in drept cu mine.

Jenant. Ce puteam sa fac?

Ni se intampla tuturor sa trecem prin aceste momente.

P.S.: Ca o completare pentru asta.

Adauga un comentariu