Pe soselele patriei

Ianuarie 22, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

La momentul in care se va publica acest articol, eu ma voi afla pe drumul de intoarcere catre casa, dintr-o lunga deplasare in tara ( “deplasare lunga” nu neaparat datorita distantei, si nici a zilelor petrecute, ci din cauza timpului extrem de lung  petrecut pe un drum de 600km la dus, si alti 600 la intoarcere).

In urma cu cateva zile am parcurs cei 600km in conditii de ceata, burnita, umiditate si ploaie. Am plecat de-acasa inainte sa rasara soarele, si-am ajuns la destinatie cu mult dupa ce a apus. Mai mult de 10 ore consumate.

La destinatie masina arata cam asa:

skoda

La fiecare 100-150Km am oprit sa sterg farurile/stopurile/placutele de inmatriculare. Am consumat cel putin 5litri de lichid pentru parbriz. Asta pentru ca am vrut sa circul in conditii de siguranta, pentru ca as fi putut face economie, asa cum faceau multi dintre participantii la trafic. Acum, daca o duc la spalatorie, s-ar putea sa ma puna baietii sa platesc tarif dublu.

La intoarcere ma deplasez pe zapada. Acelasi drum, alta experienta. N-am spalat inca masina, deci, s-ar putea sa se curete singura de la zapada. Nu ma plang, pentru ca-mi place sa conduc, dar mi-ar placea si mai mult daca as calatori in conditii civilizate.

Avem o tara curata, fara nebuni in trafic, cu sosele line, fara nici o groapa, fara prea multe localitati, si totul e roz.

1 comentariu

  1. Haotik says:

    “Avem o tara curata, fara nebuni in trafic, cu sosele line, fara nici o groapa, fara prea multe localitati, si totul e roz.”

    Trezeste-te ca ai adormit la volan :)

Adauga un comentariu