Penibilul de Mircea

Decembrie 16, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Urmaresc emisiunea “In Gura Presei” … cu Mircea Badea. In principiu… e corect ceea ce comenteaza Badea, chiar daca pe alocuri exagereaza, sau “formuleaza  ideile” ca sa placa la publicul larg.

Totusi, in clipul urmator (o inregistrare din emisiunea In Gura Presei) mi se pare penibil :

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Mister Bush … s-a eschivat ca un adevarat maestru. Totusi, ce faceau cei care asigurau protectia lui Bush? Jucau table, sau … dormeau ?

In ceea ce priveste gestul lui Mircea Badea, consider ca nu-si avea rostul.

Se lauda in fiecare seara cu audientele ridicate pe care le are emisiunea sa, desi, mare parte din audienta facuta de emisiunea “In Gura Presei” se datoreaza acestor gesturi “iesite putin din comun”.

Personal, consider ca o mare parte din emisiunea “In Gura Presei” este un fel de “sceneta de teatru”. Observ cum aceasta emisiune se apropie din ce in ce mai mult de caracteristicile unui Video Blog. Mai mult, Mircea spune ca nu-i intelege, si nici nu ii suporta pe bloggeri, desi … si-a facut si el blog de curand. Limbajul folosit in timpul emisiunii nu este foarte diferit de limbajul libertin, specific bloggerilor. Micile incidente pe care Mircea le creeaza in timpul emisiunii pot fi comparate cu articolele de tip “Linkbate” pe care le scriu bloggerii. Acestea au rolul de a starni curiozitatea publicului, fara a avea un aport informativ in cadrul emisiunii.

Nu cred ca greseste in ceea ce face. E bine ca are succes, si e de apreciat ca stie cum sa-si faca publicitate. Totusi … de ce de fiecare data trebuie sa “fie surprins” de apropierea finalului emisiunii ? De ce de fiecare data trebuie sa ne dea de inteles ca emisiunea se termina cand doreste el, nu cand o cer cei din regie ? Teatru ?

5 comentarii

 1. lalala says:

  Nu mai plange, ioane!
  Exista o diferenta intre blogarasi care se dau destepti si importanti si Mircea Badea. El are ceva de spus. Intre tine si blogarasi nu exista diferente. Nu ai nimic de zis. Pleaca.

 2. ionutg says:

  Nu plang … ci doar ma intreb. Il respect pe Mircea pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce se vede la televizor ca este.

  Normal ca are ceva e zis, dar… nu e singurul. Sunt multi care au ceva de spus. Sunt multi care spun, chiar daca nu au posibilitatea sa o spuna la televizor.

  N-ar fi foarte frumos daca s-ar trece si la fapte ?

 3. italianKa says:

  Eu ma bucur ca si-a facut blog. Cu toate ca initial m-am gandit ca nu prea se potriveste cu parerea lui despre bloggeri. Depinde ce o sa scrie pe blogul sau si sincer e mult mai util decat “posta” asigurata de IT-ul trustului, la el pe blog il poti pupa si injura in acelasi timp si esti sigur ca mesajele ajung la destinatie, plus ca sigur va posta toate interventiile.

 4. florentina says:

  dap,,,ce sa zic,,,?mie una niciodata nu mia placut de asta!!!!asa ca ion as de partea ta!

 5. Vladimir says:

  Lasa omu sa se simta bine :)) e chiar genial filmuletul . Pe mine ma enerveaza cu blogarasii lui .

Adauga un comentariu