Sunteti siguri ca va razbunati pe cine trebuie?

Ianuarie 15, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Urmaresc evolutia protestelor privind marirea pretului carburantilor, si observ ca incep sa ia amploare. Desi consider ca aproape s-a atins apogeul acestor proteste, ma amuz cand vad cate un client pe la benzinarii care plateste cu monede.

Spre exemplu, astazi am alimentat de la o benzinarie Petrom, unde am asteptat la coada vreo 15 minute. Aproape toti inaintea mea au alimentat de sume mai mari de 100 de lei. Deci a fost coada pentru ca benzinaria avea vanzare, nu din cauza vreunui boicot.

In timp ce plateam, vine un tip cu un pumn de monede de 5 bani, ca sa-si achite ceea ce a alimentat. Operatoarea primeste banii (nu ii numara, pentru ca oricum trebuia achitat vreo 2-3 lei, deci o eventuala paguba putea fi foarte usor acoperita), si-i da bonul respectivului. Acesta se indreapta spre usa de iesire, si-si aduce aminte ca nu si-a luat tigari. Se intoarce, intinde o bancnota de 50 de lei si cere vanzatoarei un PallMall. Vanzatoarea ii da pachetul, si scoate de sub tejghea o cutie MARE plina cu marunt, si-l  intreaba pe client:

De care doriti sa primiti rest, de 5 sau 10 bani?

Evident ca toata lumea a inceput sa rada, iar in final clientul si-a primit restul in bancnote.

In fine, sunt curios daca cei care sustin un asemenea tip de protest realizeaza ca se razbuna pe cine nu trebuie. Cerere de combustibil exista in continuare, au afectat probabil doar timpul de asteptare la pompa.

3 comentarii

  1. zorin says:

    De fapt nu uitase sa ia tigari voia sa demostreze ca are bani pentru ca vanzatoarea nu ia numarat maruntul.

    Oricum mi se pare o prostie ideea protestului… La alte lucruri nu putem fi solidari, dar la prostii suntem primii. Influenta-media asupra oamenilor de rand se vede la lucruri de genul asta.

  2. Haotik says:

    Foarte tare articolul. Pretatesc si eu unu pe aceasi tema dar din pacate nu prea am datele necesare inca.

    p.s. Iar ma luam de tine daca nu aveai buton de like pe pagina :)

Adauga un comentariu