Tu cum ai proceda ?

Aprilie 16, 2010 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Sa zicem ca te intorci acasa pe la ora 1 noaptea, obosit dupa o zi de munca. Chiar inainte sa intri in bloc, dai de doi cocalari, unul cazut pe spate, intr-un tufis, cu ochii larg deschisi, privind in gol, celalalt tragandu-l de haine, si rugandu-l cu glasul tremurat sa se ridice.

Cum procedezi ?
Dar daca cei doi ar fi fost un batran si o batranica ?
Dar daca cei doi ar fi fost doi aurolaci?
Dar daca cei doi ar fi fost ceva cunostinte?

Ai fi procedat la fel in toate cazurile de mai sus?

Posted by Wordmobi

2 comentarii

 1. sorin says:

  E greu de spus. Probabil ca batraneii ar fi avut minte să nu facă aşa ceva. Deşi dacă ar face-o aş suna mai degrabă la 112… Părerea mea…

  Dacă erau 2 aurolaci îi lăsam în pace. La fel şi cocalari sau specimene de genul. Ei nu înţeleg ajutorul, probabil s-ar crede atacaţi!

  Iar cunoştinţe probabil că aş face tot posibilul să-i ajut.

  Are rost să motivez alegerile mele?

 2. Kathy says:

  Si in cazul cunostintelor (prieteni, colegi, neamuri) unii s-ar gandi de 2 ori ce tratament sa le aplice intr-un astfel de caz :) . Daca vorbim de rude: cu acestea te pricopsesti, nu ti le alegi, si prin urmare unele poate ar merita sa te porti mai “aspru” cu ele (mai ales la 1 noaptea cand cel mai mult iti doresti sa fii lasat in pace, sa te odihnesti). Eu, in cazul “oamenilor fericiti” cum e descris cazul de mai sus, mi-as vedea de drum. Culmea ar fi ca o fata sa le sara in ajutor la ora 1 am. Ar ajunge langa ei in tufis, iar ei nu s-ar simti deloc atacati. :)

Adauga un comentariu