Unde gasesc cel mai ieftin RCA?

Noiembrie 4, 2010 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Stiati  ca odata cu schimbarea proprietarului unui autoturism (fie el chiar si o ruda de gradul 1), RCAul si CASCO nu mai sunt valabile ?

Well… eu nu stiam. Astfel am ajuns in situatia in care RCAul nu mai imi este valabil, si cum… “RCA-ul nu-i pentru mine, este pentru fraierul pe care-l lovesc” (citat din almanahul cocalarului roman), unde gasesc un RCA ieftin?

6 comentarii

 1. SilviuP says:

  Erau baietii aia de la rca ieftin, primii in google :) Eu mi-am facut aici: http://bit.ly/b1hUQi (pe traian vuia, langa control cable..), nu mai stiu exact cum se numeste brokerul. Have a look.

 2. ionutg says:

  Stim impreuna ca daca-s pozitionati in google primii cu “RCA Ieftin” nu inseamna neaparat ca au intr-adevar cel mai ieftin RCA.

  E acelasi lucru ca in reclamele de genul : Lapticul de bebei Milga contine de 10 ori mai multe vitamine si nutrienti decat laptele de vaca

 3. Haotik says:

  Vezi pe http://www.rca-ieftin.ro
  au avut si un concurs oamenii astia, locul 6 la subsebnatul

 4. andrei says:

  Nu mi-a placut deloc de cei de la rcaieftin.ro ! Am facut comanda pe la 8.30 seara si nu m-au sunat desi zic ei ca lucreaza pana la 11 seara ! Chiar se facea ca aveam nevoie de RCA atunci pentru ca a doua zi trebuia sa plec ! M-au sunat abia urmatoarea zi pe la 11 si era si pretul de pe site gresit pentru ca nu stiu ce clasa de bonus nu aveam eu in nu stiu ce baza ! Un serviciu de doi bani !

 5. Florin says:

  Contacteaza-ma si iti fac urgent si ieftin RCA!

 6. Florin Dinca says:

  Vezi? ai strigat…ti s-a dat!

Adauga un comentariu