Unde sa-mi petrec concediul vara aceasta

Iulie 5, 2010 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Ma tot gandesc de cateva saptamani unde sa-mi petrec concediul vara aceasta. Vreau undeva la mare.

Am analizat tot felul de oferte, si-am ajuns la concluzia ca un concediu pe litoralul romanesc ma costa cel putin la fel de mult (daca nu chiar mai mult) decat unul afara, optand pentru aceleasi conditii de cazare.  Acum, toata lumea stie ca serviciile din turismul romanesc sunt mult in urma serviciilor oferite de hotelurile din alte tari, si-astfel, optiunea de a pleca din tara imi surade din nou si anul acesta.  Totusi, n-am nici chef de drum prea lung.

Nu am pretentii foarte mari pentru cazare, dar vreau sa fie Hotel (nu pensiune, nu vila, nu gazda, etc.), si sa fie dotat obligatoriu cu Aer Conditionat, si sa aiba parcare proprie (pentru ca nu vreau sa raman iarasi fara masina).

Ah, iar locatia sa fie interesanta, ca sa nu ma plictisesc prea repede.

Ma poate ajuta cineva cu vreo sugestie ?

2 comentarii

  1. Haotik says:

    Rusalka, vorbesti cu cei de la Balcan Air despre oferta si fac ei rezervarea, etc.

  2. Mirela says:

    Daca vrei sa te relaxezi. Ai putea incerca Hotel Balada in Saturn. Am fost acum cativa ani acolo in vacanta. Nu ai prea multe oferte cand vine vorba de baruri, discoteci si alte cele, dar plaja a fost curata si statiunea a linistita, fara haosul din Mamaia sau Costinesti. Cel putin asa a fost ptr mine, n-am mai trecut de ceva timp pe acolo, dar am auzit ca nu s-au schimbat multe. De asemenea, ti-as sugera sa vb cu cei de la Bibi Touring, sunt seriosi si se tin de treaba(am lucrat in domeniu, asa ca stiu). Daca poti, vb cu Mircea Baciu daca mai lucreaza la ei, ar putea sa-ti dea niste idei de vacanta. Numai bine si distractie placuta

Adauga un comentariu