Unii la Sighisoara, altii la Tusnad

Mai 1, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

In timp ce unii se intorc de acolo de unde se agata harta in cui, altii pleaca la Sighisoara, sau la Baile Tusnad (cazul meu). Da, a sosit mini-vacanta de 01 Mai, si toata lumea incearca sa scape dintre betoanele orasului, catre o zona mai curata, mai aerisita, mai … cu pofta de viata, pentru cateva zile de repaus si relaxare.Daca acum un an am ales destinatia Nisipurile de Aur din Bulgaria, fara a regreta alegerea facuta, anul acesta, la propunerea unor prieteni am ales Baile Tusnad, unde, speram noi, ne vom simti foarte bine. Pana la urma, avem toate motivele sa ne placa. Aer curat, liniste, Oltul care murmura la mai putin de 10 metri de noi, padure, flori, iarba, gratar, alcool, femei… tot ce-am avea nevoie pentru o mini-vacanta linistita.

Vremea e frumoasa, soarele straluceste sus pe ce, norii … nu prea isi fac cunoscuta prezenta, totul bine si frumos, pentru moment.

Revin cu poze.

3 comentarii

  1. Laura says:

    Am fost anul trecut în toamnă la Tuşnad. Foarte frumos şi relaxant. Neapărat să mergi la Sf. Ana, este păcat să nu profiţi de ocazie. Distracţie plăcută!

  2. ionutg says:

    Maine dimineata … la 10 plecam spre Lacul Sfanta Ana. Era programat.

  3. Laura says:

    Suuper, sper să vedeţi ceva..la noi era o ceaţă la început de nu se vedea lacul..:)

Adauga un comentariu