ebook: Catching Fire by Suzanne Collins

Iulie 5, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

suzanne-collins-catching-fire Cel de-al doilea roman din seria fantasy “The Hunger Games“, debuteaza cel putin la fel de palpitant ca si primul. Desi castigatorilor jocurilor “The Hunger Games” li se ofera imunitate pe viata, editia a 75a a jocurilor, putin “condimentata” de conducerea din capitala, se tine cu participanti dintre castigatorii editiilor anterioare.

Districtul 12, cel din care provin personajele principale ale romanului, au strans in decursul timpului doar 3 castigatori, 2 dintre acestia chiar din editia anterioara a jocurilor. Si, pentru ca din fiecare district trebuia ales “aleator” un baiat si o fata, cei doi concurenti din editia anterioara se intorc inapoi in arena, numai ca de data aceasta jocurile se sfarsesc mult mai repede, si cu mai multi supravietuitori, impotriva intentiei conducerii din capitala.

Un pact intre participantii editiei aniversare de 75 de ani reuseste nu numai sa strice planurile organizatorilor, dar si sa aprinda in sufletelor locuitorilor tuturor districtelor o scanteie de speranta pentru o viata mai buna.

Actiunea este prezentata in acelasi stil remarcabil, cu foarte multe intrigi si intamplari neasteptate. Cartea aceasta a fost citita “pe nerasuflate”.

Romanul  Catching Fire face parte din seria The Hunger Gamesscrisa de Suzanne Collins:

  1. The Hunger Games
  2. Catching Fire
  3. The Mockingjay

Adauga un comentariu