Discovery ne pregateste de ce-i mai rau

Ianuarie 26, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Simt ca cei de la televiziunea Discovery stiu ceva ce noi nu stim. Propun o analiza a unora dintre  emisiunile TV ce le au in grila in acest moment.

how_to_survive_2012_the_5_basic_survival_skills

Emisiunea 1, Dual Survival, prezinta doi tipi, unul dintre ei chiar ciudat, cum supravietuiesc in salbaticie. Unul dintre ei umbla descult indiferent de terenul pe care se deplaseaza si/sau climatul exterior.

Dual Survival
Dual Survival follows Dave Canterbury and Cody Lundin as they are dropped into scenarios that could happen to anyone.

Emisiunea 2, Surviving the Cut prezinta impresionantele eforturi de supravietuire a membrilor de elita ai armatei americane.

Surviving the Cut
Enter the intense world of military special forces training.

Emisiunea 3, Man vs. Wild, ni-l prezinta pe vestitul Bear Grylls cum supravietuieste el in conditii extrem de dure, si cum, de fiecare data reuseste el sa gaseasca drumul catre civilizatie. Ah, si sa nu uitam meniul divers compus din delicatese locale precum ochi de bou, balega de camila si viemi de diferite culori si dimensiuni.

Man vs. Wild
Meet Bear Grylls and witness his survival skills as he strands himself in harsh wild environments and finds his way back to civilization.

Emisiunea 4, Man, Woman, Wild, ne prezinta in premiera un barbat si o femeie cum supravietuiesc intr-un mediu ostil, pentru ca si femeile trebuie sa invete cum sa supravietuiasca in astfel de conditii. Asa cum este prezentata emisiunea pe site-ul Discovery, cei doi isi testeaza casnicia timp de 4 zile in salbaticie, avand asupra lor doar hainele si un cutit.

Man, Woman, Wild
What happens when a former Special Forces survival expert and his TV journalist wife get dropped in a remote spot?

Emisiunea 5, Beyond Survival with Les Stroud, ne prezinta diferite tehnici de supravietuire, asa cum sunt ele aplicate de indigenii din diverse zone ale globului.

Beyond Survival with Les Stroud
Join Les Stroud as he visits the true masters of survival – the last indigenous tribes in the most remote corners of the planet.

Emisiunea 6, The Colony, prezinta modul in care un grup de 10 persoane reusesc sa supravietuiasca in conditiile unei catastrofe de proportii, si ne invata cum ar trebui sa ne organizam in momentele imediat urmatoare unui asemenea eveniment nedorit.

The Colony
Watch how ten survivors make it through a global catastrophe.

Emisiunea 7, Get Out Alive, prezinta cazuri reale ale unor supravietuitori in diferite conditii, impachetate intr-un ambalaj frumos si asezonate cu imagini sugestive.

Get Out Alive
This series features true stories of escape and survival as told through high-octane drama and gripping eye-witness testimony.

Nu cred in teorii conspirative, si in general imi plac emisiunile Discovery, dar, totusi, zic ca s-a exagerat un pic cu tema acestor emisiuni.

In curand vom deveni cu totii maestrii ai supravietuirii in salbaticie!

4 comentarii

 1. SilviuP says:

  Crezi tu? Eu zic ca stam in fata la televizor/calculator prea mult ca sa putem pune in aplicare ceva din alea, in caz de…. Si oricum, teoria, ca teoria, dar practica o sa ne omoare :)

 2. marcel says:

  salut,
  eu cred in teorii conspirative si mai zic :

  – cei de la taraf tv ne pregatasesc pentru ‘ un sfarsit al lumii popular’
  – stirile de la ora 5 ne pregatesc pentru o lume plina de babe violate, crime si alte baliverne.
  – cei de la Otv cred ca stau mai bine – elodia se intoarce si distruge pamantul.
  mai pot continua dar nu cred ca are rost !
  ce frumos e sa te faci cunoscut pe spatele unui post TV – parerea mea.

 3. ionutg says:

  Salut Marcel !

  Dureros este ca “media”, in general e manipulanta, si indiferent ca vor sau nu, influenteaza foarte mult pe acei telespectatori mai… “slabi”.

 4. retete says:

  marcel: taraftv chiar ar fi apocalipsa definitiva daca ar conduce audienta in Romania. Daca s-ar extinde taraftv si la nivel mondial si ar deveni la fel de popular ca cnn, s-ar intampla exact ce arata aia pe Discovery. deci, beware of taraftv :))

Adauga un comentariu