Nevoia de viteza

August 15, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

autobahnCat de reala este nevoia de viteza ? Chiar exista asa ceva ? Exista persoane care, din punct de vedere fizic nu se simt bine daca se deplaseaza cu viteza normala ?

Nu ma refer aici la “condusul pe calculator”.  Se foloseste foarte des prin media, expresia “nevoia de viteza”. Din punctul meu de vedere, mai corect ar fi fost “dorinta de viteza”. Nu am vazut inca nici o persoana care sa tuseasca, sau sa aibe crize din cauza ca nu se deplaseaza cu viteza mare. In schimb, am intalnit persoane care se simt mai puternice daca conduc cu viteza.

Am intalnit persoane care considera ca e dreptul lor sa conduca cu viteza, iar cei care-i stau in cale ar trebui pedepsiti. Sunt acel gen de persoane care se lipesc de fundul tau (masinii tale) atunci cand tu te delpasezi cu viteza maxima legala pe o portiune de drum, si-ti fac faruri, trag claxoane, urlete si semne prin parbriz daca nu te dai din calea lor.

Vorbesc despre acel gen de persoane care le gasesti imprastiate pe marginea drumului, atunci cand pomul / stalpul / podul nu s-a ferit din calea lor, in momentul in care soseaua a disparut brusc de sub rotile masinii.

Vorbesc despre acel gen de persoane care, atunci cand sunt oprite de radar justifica cei 180-200km/h prin … “nevoia de viteza”.

In ce consta nevoia de viteza ?

Adauga un comentariu