Bancile si Online-ul

Decembrie 3, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Sa zicem ca vreau sa imi deschid un cont curent, sau cont de card, sau cont de economii sau orice fel de cont la una din bancile din Romania. Sa zicem ca nu am timp prea mult de pierdut pe la ghiseul bancii. Sa zicem ca vreau sa scurtez timpul (pretios) completand formularul de deschidere a contului, inainte de a ajunge la banca. Ce fac  ? Il caut pe site-ul bancii, il printez, si-l completez de-acasa / de la servici. Gasesc formulare de deschidere cont la oricare din bancile din Romania. Cateva exemple mai jos :

Banca Transilvania

Raiffeisen Bank

BRD

Banc Post

Sa zicem totusi ca as vrea sa inchid un cont la una din bancile din Romania. Din aceleasi motive ca mai sus, as dori sa completez formularul de-acasa, ca sa castig ceva timp. Oare gasesc eu formularul de inchidere cont pe site-urile bancilor ? NU !.

Nu am reusit sa gasesc pe site-ul niciuneia din bancile importante din Romania formularul de inchidere a unui cont. Dau o bere cui imi da un link cu un formular de inchidere a unui cont, pe site-ul uneia din primele 10 banci din Romania.

Formularul de  inchidere a contului nu exista, sau este foarte greu de gasit pe site-ul bancilor, pentru ca orice serviciu activ aduce beneficii bancii. Fie un comision fara logica, fie un client in plus in portofoliu, posibil si alte avantaje necunoscute de mine.

Mai mult, clientul sosit la ghiseul bancii, chiar si-acela care doreste sa-si inchida conturile, poate fi ademenit cu una dintre ofertele inselatoare irezistibile.

Formularul de inchidere cont pentru BRD stiu unde sa-l gasesc. Altele ?

Adauga un comentariu