Bine ai venit NFS ProStreet, la revedere Carbon

Noiembrie 18, 2007 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

nfsps01.jpg

Foarte curand, mai precis pe 14 Noiembrie a fost lansata in mod oficial ultima varianta din gama jocurilor Need for Speed (NFS), dupa ce data lansarii, a fost amanata de mai multe ori. Initial trebuia lansat pe 31 Mai 2007, ulterior pe 31 Octombrie, dovedindu-se ca ziua norocoasa pentru iubitorii genului sa fie 14 Noiembrie.

Parerea mea este ca, la fel ca majoritatea jocurilor care au aparut cu multi ani in urma, si care au fost continuate ulterior, NFS ProStreet a pierdut farmecul pe care l-a avut NFS in primi sai ani de existenta.

Am gasit o metoda inedita pentru satisfacerea nevoii de viteza (need for speed), made in romania, cu un farmec extraordinar, pe care o voi prezenta mai jos.


Cati dintre voi stiau ca jocul Need For Speed are 12 ani vechime ? S-au intamplat multe in acesti ani, tehnologia folosita si performantele s-au schimbat in mod repetat pe parcursul timpului, singurul lucru care nu s-a schimbat a fost mesajul general al jocului:

Keep the racing for the game, on the roads drive safely and responsible.

Mesajul de mai sus, transmite (in mod subliminal) ideea ca jocul (NFS) iti ofera posibilitatea sa te desfasori virtual (pe calculator) asa cum nu o vei putea face (legal) in viata reala, idee care l-a facut sa fie asa de popular.

Ia uitati care sunt toate versiunile de NFS aparute :

 1. The Need for Speed (1995)
 2. Need for Speed II (1997)
 3. Need for Speed: V-Rally (1997)
 4. Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
 5. Need For Speed: V-Rally 2 (1999)
 6. Need for Speed: High Stakes (1999)
 7. Need for Speed: Porsche Unleashed (2000)
 8. Motor City Online (2001)
 9. Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
 10. Need for Speed: Underground (2003)
 11. Need for Speed: Underground 2 (2004)
 12. Need for Speed: Underground Rivals (2005, PlayStation Portable)
 13. Need for Speed: Most Wanted (2005)
 14. Need for Speed: Most Wanted: 5-1-0 (2005, PlayStation Portable)
 15. Need for Speed: Carbon (2006)
 16. Need for Speed: ProStreet (2007)

Cred ca orice afacere de succes are si un sfarsit. Chiar daca NFS are atatea editii, cu un istoric impresionant, reuseste sa fie un best-seller la fiecare aparitie. Alaturi de gama FIFA (care are aproape tot atatea editii ca si NFS), lansarea unei noi editii Need For Speed este foarte asteptata de fani, in fiecare an.

Asa cum am sustinut anterior, consider ca NFS si-a pierdut farmecul cu mult timp in urma … Desi nu ma consider un gamer, am jucat toate editiile NFS, si, cred ca nu exista editii mai bune ca primele 3 sau 4.

Anyway, incercand sa ma documentez un pic despre Need For Speed ProStreet, am dat peste un site, care inainte sa il deschid, am crezut ca este site-ul oficial al NFS ProStreet Romania, si anume ProStreetRomania.ro

Desi m-am inselat, mi-a facut foarte mare placere ca am deschis site-ul respectiv. Ia uitati NFS ProStreet adevarat, Made in Romania :

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Sunt tari baietii, iar fetele … sunt … ca’n filme… Pentru cei care au Nevoie de Viteza, recomand vizionarea tuturor filmuletelor de pe site. Sunt originale, sunt bine realizate, sunt muncite, si merita toate laudele !

2 comentarii

 1. E adevarat faptul k seria NFS sia pierdut farmecul odata cu avansarea tehnologiei.De fapt cred k motivil e ca neam plictisit noi.Vreau sa spun ca atunci cand jucam NFS2 pe un p1 ne dadea o oarecare satisfactie…acum cand jocurile au ajuns aproape la limita realitati nu ne mai incanta atat de mult…eu unul am fost un gamer…si stiu fiecare joc din serie pentru k leam trecut pe toate…De la Undergrownd1 pana la pro spreet cel mai reusit mi sa parut Need For Speed Carbon deoarece are un story grozav si este de fapt continuarea most wanted-ului.Astept si eu cu nerabdare urmatorul joc din serie da nu ma astept sa fie asa grozav…

Adauga un comentariu