Blogul lui Badea … mort de-a binelea

Ianuarie 14, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

De ceva timp, Mircea Badea are probleme cu blogul sau. Mai intai a sters toate posturile, apoi … a fost atacat de “hackeri”, iar acum e mort de-a binelea :

badea-01

badea-02

E posibil sa fie picat deoarece schimba serverul pe care e gazduit. Traficul obtinut in ultima perioada e posibil sa fi spurasolicitat serverul pe care era instalat blogul, iar, cu atacurile din ultima perioada, sunt convins ca “i s-a sugerat” sa-l mute.

Vom afla foarte curand care este cauza. Sunt convins ca, in stilul caracteristic, va reveni cu un articol in care fie va injura cu spume la gura pe cei care i-au “omorat blogu’ “, fie se va lauda cu cresterea traficului pana la nivelul la care are nevoie de un server dedicat.

Sase Sase a observat aceasta problema inaintea mea.

Ce concluzii as trage eu din aceasta situatie daca as fi Mircea Badea ? Nu e bine sa te pui cu “bloggerasii”, pentru ca unii dintre ei nu au destula minte, si s-ar putea sa arunce cu pietre in tine si in serveru’ tau.

1 comentariu

  1. Ahriman says:

    Poate ca e bine, intr-un fel, sa te pui cu “bloggerasii” deoarece astia care te ataca si-ti strica site-ul nu fac decat sa-ti demonstreze punctul de vedere… faci si tu un back-up zilnic acolo, pastrezi articolele intr-un fisier pe calc si aia il dau jos, tu il pui la loc… pen’ca mai devreme sau mai tarziu sunt prinsi baietii… Nu ca asta ar fi problema; ca pana la urma de securitate trebuie sa se ocupe aia de-i platesti pentru hosting… :) Ideea este sa incepi sa faci diferente… si sa nu-i mai bagi pe toti in aceeasi oala, asa cum a facut si Marius Tuca la vremea lui si si-a dat cu pumnu’n gura singur…

Adauga un comentariu