
Am observat ceva interesant in partea de jos a blogului lui Mircea Badea. Doua link-uri ascunse. Sa fie SPAM ?
Sa fie vreun “prieten bun” care se joaca pe blogul lui Badea? Sa fie Zoso ?
In partea de jos a site-ului, in footer sunt ascunse doua link-uri, asa cum se vede in imaginea alaturata.
Cred ca Zoso a facut-o … pentru ca Google sa considere ca blogul lui Badea incalca Termenii si Conditiile de listare, si sa fie scos din index.

Domnule Badea, in loc sa te lauzi cu traficul pe care il ai, mai bine … ti-ai face curat in ograda.
Nu e hack, asa e tema
http://custom-wordpress-theme.com/wordpress-themes/valid-blue-01/
link-urile sunt codate cu gzinflate(base64_decode(‘encoded text’)
Sa fim seriosi. Se pot scoate fara probleme link-urile alea de-acolo.
Nu stiu cine s-a ocupat de modificarea temei respective, dar cu siguranta nu se pricepe. Solutia nu este sa micsorezi dimensiunea link-urilor, ci sa le elimini.
Aveam pretentii …
BAI MIRCEO IMI PLACI FOARTE MULT NU RATEZ NICI O EMISIUNE DEA TA DE SI CRED CA ESTI DESTEPT AI SI O DOZA DE NEBUNIE NU STIU CAT E DE MARE DAR O AI
ESTI TARE ! MA CREZI CA , DACA VREODATA A-I ADUCE IN EMISIUNEA TA DOVEZI CONCRETE DESPRE ORICE MAFIOT DIN ADUNATURA ASTA PSD-PC + PD-L , SI A-I ATINGE NISTE INTERESE DE TIP MAFIOT , ASTIA PUN PE CAREVA SA TE … ; VORBELE NU-I DERANJEAZA …
Cred ca a incercat sa modifice tema si si-a sters tot blogul din greseala… acu’ nu mai are decat o pagina… dar link-urile tot au ramas
Parca a terminat cibernetica
Vad ca i-au spart de toto blogul