Cine e invisible pe mess ?

Iulie 9, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

In decursul timpului, am strans cateva zeci/sute de ID-uri in lista mea de Messenger. Imi dau seama ca sunt  foarte multe persoane cu care nu am mai schimbat un cuvant de luni sau chiar ani de zile. Sunt multe persoane cu care in decursul timpului am avut diverse lucruri in comun, dar, cu care acum nu mai am.

Sunt unele persoane cu care as vrea sa mai restabilesc legatura, dar nu stiu daca o pot face pentru ca sunt permanent offline/invisible. Mi se pare anormal sa initiezi o conversatie cu o persoana care nu stii daca-ti va raspunde. E ca si cum ai vorbi singur.

Si pentru ca ponderea persoanelor offline/invisible este de peste 50%, am decis sa fac un pic de curatenie in lista.

De ce ar sta cineva din lista mea invisible/offline  ?

  1. persoana respectiva nu mai foloseste acel ID, ceea ce inseamna ca nu mai putem intra in contact pe messenger, deci poate fi sters.
  2. persoana respectiva nu vrea ca eu sa stiu cand este online. Cum nu pot purta o conversatie singur, iar persoana respectiva pentru mine este tot timpul plecata (offline),  poate fi stearsa
  3. persoana respectiva nu doreste sa fie deranjata. Nu vreau sa deranjez pe nimeni. Dar, cum sunt persoane care tot timpul sunt invisible/offline, iar eu nu stiu nici o data cand sunt dispobili, consider ca in orice moment as initia o conversatie i-as putea deranja,  deci ii voi sterge din lista.
  4. exista alte persoane in lista sa de messenger care il deranjeaza, si a decis sa devina invisible pentru toata lumea. Nu-mi convine sa fiu pus in aceeasi oala cu cei stresanti, cu toti retardatii care dau mass-uri,  sau cu cei care “intra pe mess” ca sa piarda timpul.

Concluzia ? Daca te stii in lista mea de mess, si stii ca nu te-am mai vazut online de mult timp, da-mi un semn daca vrei sa mai ramai. Daca nu, Drum Bun… La revedere !

Adauga un comentariu