Cum sunt romanii in realitate?

Mai 25, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Comportamentul utilizatorilor de internet din Romania este foarte ciudat. Atitudinea vizitatorilor romani, este complet diferita fata de a celor de alta nationalitate. As putea face un compendiu de injuraturi, utilizand comentariile primite la o parte din articolele scrise pe acest blog. La un moment dat am suspectat ca vizitatorii mei sunt “ciudati”, sau … cu prea putina scoala. Culmea este ca nu asta a fost tinta mea, motiv pentru care am inceput urmatorul experiment.

Din cand in cand, din pura curiozitate, fac o serie de experimente utilizand Google Suggestions. De data aceasta am vrut sa vad profilul utilizatorului roman de internet. Rezultatele vorbesc de la sine:

Ce ii place romanului?

imi-place-sa

Ce-si doresc romanii?

vreau-sa

Ce urasc romanii?

urasc nu-imi-place

Diverse:

visez cand

Pentru cei ce nu stiu ce face Google Suggest, voi explica pe scurt. Google Suggest, sugereaza cuvinte cheie in baza celor introduse de utilizator, in functie de cautarile cele mai frecvente in limba respectiva.

Asta este Romanica, tara in care traim, astia sunt oamenii cu care ne intalnim pe strada.

2 comentarii

 1. Haotik says:

  Total inrelevante datele astea.

  Poate sunt multi romanii care vor sa ajuta pe cei care “nu imi place romania” sa inteleaga ca e o tara frumoasa, si fac cautari dupa ei.

  Sugestile arata ce cauta oameni nu ce pareri au ei.

 2. ionutg says:

  si… zici tu ca cineva care cauta “nu imi place scoala” … e de fapt o persoana care doreste sa ajute pe altii sa inteleaga cat de importanta e scoala, si ce bine ar fi ca tuturor sa le placa?

  In plus, asemenea persoane ar fi chiar mai multe decat cele carora “nu le place scoala”.

  Hmmm … atunci, de ce nu optimizezi FastPay.ro pentru … ” Nu-ti incarca cartela Vodafone, Cosmote, Orange in 3 pasi simpli.” (sunt costient de cacofonie)

Adauga un comentariu