De ce scriu pe blog

Ianuarie 10, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Bogdan a initiat o leapsa pe care mi-am permis sa o “imprumut”, din doua motive :

 1. pentru ca leapsa de anul trecut (initiata de el) nu a avut succes, asa cum ne spune Bogdan inca din primul paragraf al postului, si consider  ca ar fi pacat ca si acesta ocazie sa se risipeasca
 2. am constatat ca eu as avea ceva motive in plus fata de cele prezentate de Bogdan, care n-au fost expuse pana in acest moment.

Citind motivele enumerate de Bogdan, banuiesc ca s-ar potrivi pentru multi dintre noi. Totusi, eu am alte  cateva motive importante pentru care exista ionutg.ro

Blogul este o metoda de comunicare. Traim intr-o epoca in care comunicarea este cuvantul cheie in ceea ce priveste orice tip de evolutie. Internetul in sine a pornit de la ideea de comunicare. Pana in acest moment Blog-ul reprezinta (pentru mine cel putin) singura metoda in care o persoana isi poate exprima (dezbate) propriile idei intr-un mod structurat si individual.

Blogul este o metoda de branding personal. Evident ca blogul ma reprezinta. Imi exprim ideile pe blog, iar acestea dovedesc ceea ce sunt. In mediul online este important sa te preocupe brandigul personal.

Blogul imi ofera posibilitatea de a efectua teste. Pot testa volumul traficului pentru o anumita nisa, ma ajuta la  descoperirea nivelului concurentei, sau pot efectua tot felul de teste SEO, etc.

Blogul reprezinta un jurnal a ceea ce sunt sau o arhiva a ceea ce am fost in decursul timpului. Pentru ca-mi va face placere sa ma uit in urma cu cativa ani si sa constat cum timpul m-a schimbat.

Sorin, tu ce parere ai? Haotik, primesti leapsa si de la mine. Chiar sunt curios.

4 comentarii

 1. Bogdan says:

  Da, la aceste motive nu m-am gandit. Ai facut o completare buna :) Ma bucur ca ai preluat leapsa.

 2. Haotik says:

  Eu am mai primit-o odata, si erai sau esti pe lista, o sa vezi maine la ora 8 cand se publica articolul. Cemai incurcatura dracului aici….

 3. ionutg says:

  Bun. Voi vedea maine.

  Corect, interesant si frumos ar fi sa nu mai modifici articolul deja scris, sa vedem daca am reusit sa intuiesc ceva.

 4. vlad says:

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Adauga un comentariu