Emisiunea cu Zorin de la Radio Alpha Net

Aprilie 15, 2010 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

La invitatia lui zorin, am deschis Radio Alpha Net. Din curiozitate. Am ascultat intreaga emisiune.

La ce concluzie am ajuns ? Legat de tema emisiunii,  romanul vrea bani, dar   nu e dispus sa faca prea multe pentru ei. Romanul se vaita cand e platit prost, dar nu face nimic in privinta asta.

Pentru cei care doresc un viitor respectabil, va exista intotdeauna o solutie, desi, difera efortul necesar pentru aplicarea solutiei. Intotdeauna a existat loc pentru tinerele sperante care si-au urmarit interesul din timpul facultatii. Sunt parteneriate intre facultati si companii private (romanesti sau straine) care preiau studentii cei mai buni direct de pe bancile facultatii. Ce trebuie facut? Iesit in evidenta inca din scoala.

Legat de realizator, analizand expresii precum “uite cine intelege conceptul de …  ceea ce trebuie”, “sa facem o jmecherie din-asta rapida”, “poate si Morandi are o personalitate a lui, poate are un blog pe care eu l-am citit”, “BAC-ul este o loterie”, “daca nu iei BAC-ul”, cred ca mai trebuie sa  se perfectioneze (si spun asta ca un simplu ascultator). Intrebandu-ti invitatul ce face daca nu promoveaza BAC-ul, eu cred ca e un fel de subapreciere (ca sa nu ii spun jignire), tinand cont de faptul ca Zorin nu e chiar ultimul elev. Nu stiu de ce tot repeta “BAC-ul … trebuie sa iei BAC-ul”. Oare l-a marcat ceva in tinerete?

Multe replici de umplutura. Cel putin la radio, unde nu cunosti ce fac cei din studio, iar unele replici nu au relevanta.

Despre Zorin, pot sa spun ca la inceputul emisiunii s-au vazut emotiile, dar, am ramas uimit de cat de multe persoane care-l cunosc au ascultat emisiunea. Cum e cu ratingul? Zorin face rating ? (bineinteles… asta local)

Per total ? E un inceput …

2 comentarii

  1. Haotik says:

    La cat mai multe emisiuni.

Adauga un comentariu