O noua versiune de Google! Actualizati ?

Septembrie 18, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Cam asta zice Google Chrome, browser-ul proprietar Google, proaspat lansat :

O noua versiune de Google

Google Chrome, a atins o cifra impresionanta de instalari. In cele 7 zile de la lansarea sa, Google Chrome a fost instalat de mai mult de 2 milioane de utilizatori, numai in Statele Unite ale Americii. Cei 2 milioane de utilizatori reprezinta 1.4% din toti utilizatorii americani de internet de saptamana trecuta.

Cifra este impresionanta si pentru faptul ca Google Chrome nu a fost promovat inaintea lansarii sale. Ce credeti ca se va intampla dupa lansarea mult-asteptatului si indelung promovatului Google Android?

[L.E.] Imaginea de mai sus  e un screenshot din Google Chrome, care tocmai descoperise ca o noua versiune de-a sa era disponibila online. Dupa update, mi-a mai afisat un mesaj :

E beta… 😛 Plus ca, in afara de cateva bug-uri minore (ca cele de mai sus) browser-ul merge foarte bine.  Il folosesc zilnic.

3 comentarii

 1. Dever says:

  Eu inca nu l-am pus “default”, am ramas la FF … dar trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionat per total.
  P.S. Ms de avertizarea de update. In engleza incape textul complet insa 😉

 2. ionutg says:

  La mine e pus pe “default”, tocmai pentru a-l putea testa mai bine, dar imi lipsesc foarte mult plugin-urile de la Firefox (pe care il folosesc acum doar pentru treburile serioase)

  Pe Chrome l-am vrut si eu tot in engleza, dar… in momentul instalarii cred ca mi-a vazut setarile regionale de la Windoze. Nu mi-am mai batut capul sa il schimb.

  Pana in momentul de fata, consider ca Chrome merita incercat, desi inca e departe de FF. Pentru utilizatorii ce au nevoie de un browser heavy-duty… cred ca tot FF e mai bun.

 3. zorin says:

  fara plugin-uri si problema veche de blocare la videoclipurile de pe youtube… (ca la ff2) 😀 …poate pe viitor

Adauga un comentariu