okBlog.ro – Solutia gratuita de promovare a blog-ului tau !

Mai 16, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

BizPro.ro in colaborare cu jjSoft.ro, a dezvoltat o retea sociala pentru bloggeri, prin intermediul careia acestia pot interactiona sau isi pot promova articolele.

Desi site-ul este publicat in varianta beta, majoritatea modulelor si functionalitatilor sunt definitivate, ceea ce inseamna ca incepand din acest moment, bloggerii se pot inscrie, pentru a beneficia de promovare gratuita.

Inainte de a prezenta avantajele oferite de utilizarea site-ului okBlog.ro, pentru ca acesta se afla in stadiu “beta”,  va invit sa imi comunicati orice tip de eroare intalniti pe parcursul utilizarii site-ului.

Cel mai important avantaj al site-ului okBlog.ro este faptul ca permite bloggerilor sa se promoveze usor si gratuit. De-acum, bloggerii se vor putea ocupa mai mult de propriul site, lasand promovarea pe seama okBlog.ro

okBlog.ro verifica in mod automat blogurile utilizatorilor inscrisi si promoveaza articolele noi ale acestora. Tot ceea ce trebuie sa faca un blogger pentru a beneficia de serviciile site-ului okBlog.ro este sa-si inscrie blog-ul in catalog, iar la inscriere sa specifice si adresa Feed-ului RSS/Atom a siteului.

okBlog.ro va aduce utilizatorilor inscrisi vizitatori noi, va usura activitatea blogosferei, si va permite bloggerilor sa-si faca noi cunostinte.

Pentru vizitatorii obisnuiti okBlog.ro reprezinta o sursa de stiri variata, acestia avand acces la mai multe surse de informare. In acelasi timp, vizitatorii site-ului okBlog.ro au posibilitatea sa afle mai multe pareri despre aceeasi informatie, pentru mai mult obiectivism.

okBlog.ro isi propune sa devina un catalog inteligent de bloguri, care sa vina in intampinarea trendurilor din blogosfera, in ajutorul atat al bloggerilor cat si al cititorilor de bloguri.

3 comentarii

 1. costyx21 says:

  este un proiect bun, eu cred ca trebuia asa ceva si asteptam varianta finala!

 2. Dever says:

  Un pic offtopic: consider ca ai exagerat cu numarul de “okblog” in articol :)

 3. ionutg says:

  [@ Dever] Da. Ai dreptate. Am exagerat. De fapt… eram constient de lucrul acesta inca din momentul in care am scris articolul.

  Si, ca sa fiu sincer … au fost cateva motive din punct de vedere al optimizarii web pentru care am exagerat.

Adauga un comentariu