Programul TV pe telefonul mobil

Decembrie 15, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Pentru cei care vor sa consulte programul TV pe internet exista cel putin 5 site-uri serioase care ofera asemenea servicii.

Sa presupunem ca cineva se afla pe canapea, in fata televizorului, si vrea sa afle ce filme/emisiuni poate urmarii in seara aceasta la TV. Are vreo 3 variante:

1. Se da repede jos de pe canapea, se imbraca (e frig afara) si da o fuga pana la toneta de ziare (presupunand ca mai vinde cineva ziare la ora respectiva), ca sa cumpere o revista cu programul Tv, se intoarce acasa, se reaseaza pe canapea, si consulta programul tv.

2. Se da repede jos de pe canapea, deschide calculatorul, si consulta online programul TV.

3. Varianta cea mai comoda ar fi sa consulte programul TV direct de pe telefonul mobil. Problema ar fi ca, in momentul de fata nu exista nici o firma/nici un site in Romania care sa ofere astfel de servicii. (program tv pt. Tekefoane mobile) Ar fi o tentativa a celor de la acasa tv, cu varianta mobila a tv.acasa.ro, dar care de ceva timp nu se deschide pe telefoanele mobile.

Asadar … Ar fi o idee buna dezvoltarea unui astfel de site. Poate chiar si ceva cu alerte prin SMS inainte de inceperea emisiunilor preferate.
Pacat ca nu dispun de timp pentru un asemenea proiect …

Posted by Wordmobi

1 comentariu

  1. Laura says:

    La mulţi ani!
    Nu am mai asistat la asemenea programe TV de când sunt! Atât de proaste! Ai mai văzut asemenea porcărie de programe de revelion? Am o nostalgie faţă de revelioanele cu glume de dinainte de ’89…..

Adauga un comentariu