Relevanta … zero

Mai 26, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

In decursul timpului am primit tot felul de comentarii la articolele de pe acest blog. Am primit si injuraturi. La inceput le moderam manual. Ulterior, pentru a le elimina pe cele ofensatoare, am instalat un plugin pentru a le filtra si sterge automat.

Uitandu-ma in arhiva, am observat ca pluginul respectiv nu le elimina chiar pe toate, motiv pentru care o parte au scapat. Am sa dau in randurile urmatoare doua exemple.

Exemplul 1.

In imaginea urmatoare este un comentariu care l-am primit la articolul de aici, unde povesteam despre o intamplare la o benzinarie, in perioada “boicoturilor”. Totul decent, fara acuze, fara a deranja pe nimeni. Justificarea comentariului primit? Habar nu am…

comentariu01

Exemplul 2.

Comentariul de mai jos este primit la articolul de aici, in care prezentam pe scurt evolutia platformei mobile Google Android, pe parcursul anului 2010. Legatura dintre comentariu si articol? Doar in mintea comentatorului!

comentariu02

Pe moment, nu pot spune ca ma afecteaza comentariile de mai sus. Singura problema care mi-au creat-o, este ca am fost nevoit sa adaug alte 2 sau 3 cuvinte in filtre, ceea ce, in final va fi tot in avantajul meu, pentru ca asemenea comentarii vor fi eliminate pe viitor.

Totusi, ma gandesc cu teama ca asemenea specimene ies de pe bancile scolii. Observ ca se inmultesc din ce in ce mai mult. Creste superficialitatea, scade relevanta.

Adauga un comentariu