Campania de … imbunare a electoratului

Mai 14, 2008 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

Dupa ce mi-am terminat munca la birou, am decis sa ma retrag catre casa, pentru a ma odihni, deoarece in ultima perioada s-a acumulat oboseala, si doream sa imi revin. Zis si facut. Odata ajuns acasa … m-am asezat pe pat, si am atipit instantaneu.

La cateva minute dupa ce am atipit, m-a trezit soneria de la usa. Nu putea fi cineva important, asa ca am decis sa raman in pat, si sa imi continui odihna. Nu am reusit, pentru ca cel care era la usa … a ales sa sune insistent. Dupa vreo 4-5 apasari rapide pe butonul soneriei, cel de la usa a reusit sa ma ridice din pat. M-am indreptat spre usa, am deschis usa, moment in care un gagiu imbracat cu o vesta portocalie, cu un sac mare portocaliu in mana mi-a inmanat un pix portocaliu impreuna cu un plic portocaliu.

Deja iritat ca am fost trezit din somn, m-am enervat si mai tare cand am aflat si motivul. I-am inchis tipului usa in nas, ramanand cu plicul si pixul in mana dreapta.

Dupa ce ca nu mai avem loc de ei pe strada, au ajuns sa ne caute si pe acasa. Unde in lumea asta m-as putea retrage … in asa fel incat sa nu mai am parte de prezenta lor? Sunt scarbit de tot ceea ce inseamna politica in tara asta, indiferent ca e rosie, albastra, portocalie, verde sau orice alta culoare.

Domnilor politicieni … daca doriti voturi, faceti treaba, urmariti interesul cetateanului de rand. Banii pe care domnul portocaliu i-a cheltuit pentru plicul si pixul pe care mi le-a daruit, as fi preferat sa fi fost folositi intr-un scop mult mai constructiv. Sunt atatia copii care nu au ce manca in Ploiesti-ul asta… care sunt convins ca s-ar fi bucurat daca ar fi primit un covrig si un mar. Atat… un covrig si un mar … o paine … sau o banana … daca ar fi fost daruite unei persoane nevoiase, fara interese politice sau publicitare m-ar fi convins.

Un pix si un plic … nu ma conving. Iar faptul ca … nici in intimitatea caminului personal nu pot scapa de voi … ma face sa va resping complet.

2 comentarii

  1. Laura says:

    Subscriu şi te aşteptăm pe 1 iunie în faţă la Palatul Administrativ să protestăm..un protest fără surle şi trâmbiţe…

Adauga un comentariu