Ploiesti, orasul plictisit sau plictisitor?

Decembrie 6, 2009 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

De ceva timp am impresia ca Ploiesti se poate inscrie cu foarte mari sanse de castig la un concurs de genul : “Cel mai plictisitor oras din tara”.

Sunt unul dintre locuitorii orasului care s-a plictisit de tot ceea ce inseamna petrecerea timpului liber in Ploiesti.

Pur si simplu nu exista variante. Avem multe bar-uri, multe restaurante si vreo cateva cluburi. Dar ce sa faca cei care nu pun pe primul plan petrecerea timpului liber in bar sau in club?

De cand a venit vremea rece, cele 3-4 locuri unde poti juca Biliard in Ploiesti sunt supra aglomerate. Pentru singurul loc unde se poate juca  Bowling in Ploiesti trebuie probabil sa-ti faci rezervare cu o saptamana inainte. Singurul cinema din Ploiesti, este o gluma extrem de proasta. Pentru cei care stiu si le place sa patineze, Patinoarul Olimpia, singurul patinoar din Ploiesti, este deschis. non-stop (LE: imi cer scuze pentru informatia gresita. Patinoarul Olimpia nu este deschis NonStop). Mai mult, am inteles ca iarna aceasta se pregatesc cateva surprize patinatorilor (am auzit ceva si de KissFM), si se pare ca nu e chiar tot timpul aglomerat.

Inca nu am reusit sa gasesc un bar/club in Ploiesti ventilat corespunzator. Dupa primele 15 minute petrecute in oricare din barurile/cluburile din Ploiesti, atmosfera este aceeasi cu afumatoarea in care afuma sunca bunica-miu.

Ploiesti Mall se anunta o noua varianta pentru cei care doreau modalitati noi de a petrece timpul liber. Deschiderea era planificata in primavara anului 2010. Mai sunt vreo 3 luni pana atunci, iar ei n-au terminat nici fundatia. Aveau in plan cateva sali de cinema moderne. Pana cand va fi deschis, probabil in 2011 sau 2012, tot in Bucuresti va trebui sa merg la un film in conditii decente.

Sunt eu oare plictisit de orasul Ploiesti, sau … orasul in sine este plictisitor?

4 comentarii

 1. Laura says:

  Sunt luni de când nu am mai ieșit în oraș la o bere sau un suc cu prietenii. Separat de faptul că nu ai unde să ieși, chiar dacă sunt zeci de baruri, nu ai de ce să ieși pentru că nici unul dintre localuri nu oferă nimic deosebit. Până o să ieșim noi la mall…mai vre…

 2. seby says:

  doamne ajuta=))=))

 3. seby says:

  de o saptamana nu mai mam ambatat

 4. Laura says:

  deci in concluzie cand au de gand sa deschida patinoarul??mi au ruginit patinele…

Adauga un comentariu