Spalatoriile auto din Ploiesti, pline ochi

Ianuarie 15, 2011 de catre ionutg Adaunga un comentariu »

A sosit momentul sa fac curatenie in masina, si eventual sa curat urmele drumurilor lungi efectuate in ultimele saptamani. Daca in anii anteriori aveam  placerea si timpul necesar sa-mi ingrijesc singur masina, de la o vreme nu mai am aceasta posibilitate, asa ca in aceasta dimineata am pornit un tur al spalatoriilor din Ploiesti in cautarea uneia mai “de incredere”.

Spalatorii sunt multe. Sunt zeci de spalatorii in Ploiesti, cu preturi si programe variate. Totusi, am consumat undeva la 30 de minute pentru a ma decide unde sa spal masina, asta pentru ca toate, dar absolut toate spalatoriile unde am fost nu faceau fata clientilor. Oriunde m-as ro oprit as fi avut cel putin 5 masini inaintea mea. Asta ma face sa cred ca in continuare exista loc pe piata spalatoriilor auto in Ploiesti.

In alta ordine de idei, nu cunosc nici o spalatorie unde sa se curete cu raspundere autoturismele. Peste tot treaba se face pe fuga, mai ales atunci cand clientii asteapta la coada. Aproape de fiecare data gasesc totul ravasit prin masina, sau geamurile sterse prost sau tot felul de siroaie de apa pe caroserie. Rar se intampla ca interiorul sa fie aspirat complet, sau corect.

Acestea sunt serviciile, asa ca sunt nevoit sa accept. Inteleg si sunt de acord ca nu pot avea foarte mari pretentii pentru banii pe care ii dau, dar as fi dispus sa platesc mai mult daca as avea garantia calitatii. Practic asta era principalul motiv pentru care preferam sa-mi fac curat singur in masina, atunci cand dispuneam de timp.

PS.: Scuze pentru eventualele cuvinte gresite, dar acest articol a fost scris intr-o spalatorie, de pe smartphone.

2 comentarii

  1. Ahriman says:

    Eu, de obicei, merg cu maşina la spălătoria de pe Bobâlna 32. Fac treaba bună de obicei, numai să le specifici să şteargă foarte bine geamurile, nu de alta dar unele din soluţiile cu care şterg pe interior au tendinţa de a fi un pic mai dense şi mai greu de şters cum trebuie.

    • ionutg says:

      Thx. Voi avea in vedere spalatoria respectiva. Azi am fost la o spalatorie pe Rudului,aproape de cimitirul Bolovani. Au spalat relativ OK.

Adauga un comentariu